1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH - nie widzi płyt z grami w napędzie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez woojas, Wrzesień 18, 2013.

  1. woojas

    woojas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam serdecznie,
    mam problem tak jak opisane w temacie: ostatnio zauważyłem, że po włożeniu płyty z grą (zarówno oryg. jak i nie) konsola nie widzi nagranych gier a próba uruchomienia z płyty kończy się restartem fsd. Dzieje się tak zarówno przy uruchamianiu pod fsd jak i oryg. dashem. Płyty z filmami dvd i muzyką działają normalnie.
    Zmieniłem ostatnio dashlauncha, fsd i system update i od tego momentu jest problem, więc podejrzewam, że to któraś z tych rzeczy.
    Pytanie tylko, co najlepiej zrobić, aby wszystko działało jak należy?
    Pozdrawiam i proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tt + tt

    Jaka konsola fat slim ? robiłeś nowego kernela w JR?

    TT
     
  4. woojas

    woojas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    konsolka jest w wersji slim i z tego co pamiętam to owszem, upgradeowałem przez jrunnerra.
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Fctr.bin wyskoczył błąd w jr?

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
  6. woojas

    woojas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Szczerze powiedziawszy to nie przypominam sobie, żeby w którymkolwiek momencie wywaliło jakiś błąd. Może spróbować wszystko przeinstalować? Tylko od czego najlepiej zacząć?
     
Wczytywanie...

Poleć forum