1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH No Valid Skins Found

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez damianeq89, Marzec 30, 2012.

  1. damianeq89

    damianeq89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odpaliłem FreestyleDash za pomoca pendrive i skopiowalem katalog FSD na dysk konsoli (podpiety pod wejscie na dysk, nie USB) i z katalogu FSB przeniosłem plik launch.ini bezpośrednio na dysk. Terak ja odpalam bez pendrive to normalnie pojawia sie "ekran powitalny" (logo xboxa itp :p ) potem jest komunikat ze zalogowano uzytkownika i kolejny komunikat to "No Valid Skins Found" i jest czarny ekran oraz komunikat :Welcome to Freestyle Dash 2.2" :/ Co robię źle ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Może skina brak:eek:

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. damianeq89

    damianeq89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja kopiuje katalog FSD z pendrive z ktorego uruchamiany jest dash, wiec jak z pendrive sie odpala .. wiec skin tez jest ... to chyba na dysk tez sie kopiuje i powinien tam byc


    Edit: Chyba jednak nie kopiuje :/ odpalilem teraz FSD z pendrive, uruchomilem menegera plikow i na Hdd1 skopiowalem i wszedlem w katalog na dysku i jest tam tylko katalog Data i jakies dwa pliki, reszty brak... czemu nie wszystko mi kopiuje na dysk, jest jakas inna mozliwosc skopiowania na dysk tego??
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    może podepnij dysk bez pośrednio do kompa i wtedy przerzucaj
     
  6. damianeq89

    damianeq89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie mogę przekopiować ponieważ dysk ma partycje konsolowa (xFAT czy jakos tak), poniewaz chce tez oryginalnego dasha odpalac i podpinac dysk do innej konsoli bez RGH.

    Edit:
    A jest program typu Party Buffalo który umozliwia zobaczyc zawartość dysku X360 (dysk ma partycje konsolowa, nie FAT32) ale tez skopiowac cos na dysk?? Party Buffalopozwala skasowac ale nie widze opcji skopiowania na dysk
     
  7. damianeq89

    damianeq89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jest program typu Party Buffalo który umozliwia zobaczyc zawartość dysku X360 (dysk ma partycje konsolowa, nie FAT32) ale tez skopiowac cos na dysk?? Party Buffalopozwala skasowac ale nie widze opcji skopiowania na dysk.

    Sorki za post pod postem ale chcialem podbić temat bo po edit temat nie podskoczy a jest juz na drugiej stronie wiec pewnie nikt nie zajrzy a nowego tematu nie bede zakladal.
     
Wczytywanie...

Poleć forum