1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rgh - odpalanie konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wichnia, Luty 28, 2013.

  1. Wichnia

    Wichnia Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podczas włączania się konsoli pierw pojawia mi się logo Xbox 360 ,a później odpala się automatycznie FSD 3.0 jak zrobić żeby od razu odpalał się FSD 3.0 ? :))
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    chyba nie da rady tak zrobić
     
  4. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    eeeee. nie da się? logo xbox to imao ekran startowy konsoli.mozna go zmienic, ale nie usunąć. przykład skin The Walking Dead ;)
     
  5. Wichnia

    Wichnia Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Polak potrafi - wszystko się da. Przeżyje 10 sekund dłuższy start konsoli. Powiedzcie mi lepiej jak ściągać okładki do gier na FSD 3.0 ?
     
  6. Xadereq

    Xadereq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    237
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zablokuj xbl w launch.ini jeśli nie masz, podłącz neta i odśwież zakładki.
     
    1 osoba to lubi.
  7. Wichnia

    Wichnia Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a w którym launch.ini to się blokuje tym od FSD 3.0 ? i jaka linijka za to odpowiada. Pozdrawiam
     
  8. Xadereq

    Xadereq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    237
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    liveblock na true

    launch.ini na głównej ścieżce dysku masz zapewne Hdd:/
     
Wczytywanie...

Poleć forum