1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH odpalone na płycie xbox 360 slim corona

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez opeael2, Styczeń 17, 2012.

  1. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica


    jak widac posiadacze nowych slimów pewnie sie ucieszą
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. NikoBarteq

    NikoBarteq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2008
    Posty:
    116
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    IMO bezsensu robic RGH na Slimie
     
  4. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. Hawok

    Hawok Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    beka z bociana
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie odpalono na coronie, tylko chip jest zgodny z corona, jak piszą jeszcze daleka droga trzeba dodac nowe cb z corony, zmienić xella, no i nie wiem jak jest z odczytem nand. Lecz chip na przyszłość już jest;) Na filmiku jak widać jest hana oraz kostka nand z góry
     
  7. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    to zwykła trinity ,jest hana ,cały trick polega na tym,że nie ma clk,stb (corona nie ma hana) wiec pewnie szybko ktos znajdzie alternatywe
     
  8. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
  9. koshin

    koshin Banned

    Dołączył:
    Październik 19, 2007
    Posty:
    527
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pszczyna
    Swoją drogą mogliby podać tą alternatywę dla hana . Bo podobno wedle opisu rozwiązuję ona problemy z bootowaniem.
     
  10. 33-300

    33-300 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2008
    Posty:
    418
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    33-300
    Marketing , nie da się odczytać nand przechwalają się który chip lepszy :) bo doda inny kondensator albo swich !!!Jak macie coś sensownego to poproszę
     
Wczytywanie...

Poleć forum