1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH okładki do gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez labamba63, Lipiec 19, 2012.

  1. labamba63

    labamba63 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    86
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, chciałbym aby na mojej liście gier pokazywały się okładki ułatwiłoby mi to wyszukanie odpowiedniej w szybszym czasie niz przelatywanie po tytułach. Tylko mam pytanie jak wgrać takie okładki? na naszym forum wyczytałem, że należy podpiąć konsolę pod internet i sama dociągnie, ale czy to nie grozi zbanowaniem konsoli? nie ma jakiejś innej metody wgrania tych okładek (ręcznie) czułbym się bezpieczniej. Jeżeli istnieje tylko drogą internetową to czy dodatkowo muszę coś klikać czy wystarczy sam fakt, że konsola jest podpięta do neta (czy np. mam uruchomić każdą grę z kolei)

    i najważniejsze łącząc się do internetu mam robić przy oryginalnym dashu czy fsd, czy to nie ma znaczenia?

    Z góry dziękuję za odpowiedź :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Możesz sciagnac okładki z neta. Nie będzie bana. Podlaczylem internet do konsoli i pozwol jej zrobić resztę.

    Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2
     
  4. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    Podłącz neta na FSD wejdz w gry(tam gdzie brakuje brakuje ci okładek) najeżdzasz na gre nastepnie Y , pojawi sie menu i trzecia opcja od dołu, bodajże "refresh artwork" i samo sie pobierze. ;)


    A co do Ban'a to mając RGH , musisz zapomnieć o XBL.
     
  5. labamba63

    labamba63 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    86
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Okej dzieki pobrałem okładki, mam jeszcze jedno pytanie będąc na konsoli i korzystając z oryginalnego dasha (nie FSD) mogę siedzieć na necie np. zeby pobrac w konsoli demo gry, czy zagrac z oryginału w sieci ze znajomymi ?
    czy spotka mnie za to np. ban
     
  6. Haremhaton

    Haremhaton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ban i to dosyć szybciutko :)
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    jak masz dobry launch.ini a zakładam że tak. to nie połączysz się z oryginalnego dasha z XBL ban ci nie grozi.
     
  8. Forfi

    Forfi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Zrobiłem tak jak piszecie (gry -> Y -> odśwież okładki) ale okładek dalej nie widać
    pokazywało się na dole sieć: HTTP: 2 pozostało (0,00 kB/s)
    dash 16747 jeżeli to ma znaczenie

    proszę o wskazówkę
     
Wczytywanie...

Poleć forum