1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

rgh pendrive problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez zuraw1989, Sierpień 5, 2012.

  1. zuraw1989

    zuraw1989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    siemka mam problem z moim pendrive 16 gb firmy emtec mianowicie gdy mam gre na pendrive i podlanczam do konsoli to konsola go widzi ale nie widzi gier na niego skopiowanych ,gdy podłączam go do kompa to widze folder o dziwnym symbolu ktorego nie mozna otworzyc jest to strzalka do gory i na dół razem połączone z gory dziekuje za pomoc pytam poniewaz chce kupic dysk twardy 250 gb i chce wiedziec czy nie bede miec takiego problemu bo nie chce gier trzymac na twardzielu kompa a penek sformatowany na fat 32
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    mozesz odpalic gre recznie z menagera na konsoli?
    ogolnie wrzucasz gre na pendraka, dajesz w FSD sciezke do folderu z grami i wsio.
     
  4. tomio82

    tomio82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Olkusz
    Czasami jak się ma grę w kilku folderach pomaga ustawienie głębokości skanowania tam gdzie się ustawia ścieżkę domyślnie jest na 2 foldery,można przestawić na 4 i powinno wystarczyć. Miałem parę gierek ściągniętych już w GOD i mi ich nie wykrywało i po tym zabiegu już się ten problem nie pojawił.
     
  5. zuraw1989

    zuraw1989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    iso przerabiam programem xbox image browser nie na god tylko xex ma to jakies znaczenie ??
     
  6. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    nie
     
Wczytywanie...

Poleć forum