1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH po aktualizacji dash'a nie włącza się FSD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mariuszmax, Grudzień 10, 2013.

  1. mariuszmax

    mariuszmax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nieuwegein
    Witam dziś chciałem zaktualizować dash na 16537 bo miałem stary i nie mogłem grać w gta V i tu mój problem bo coś chyba źle zrobiłem.
    Aktualizacje robiłem wg poradnika #ESLORD'a jrunnerem.
    Do rzeczy gdy już zrobilem wszystko odpalłem xella z penem w konsoli zaczoł aktualizować pojawiły sie dwa bad blocki.
    Zrestartowałem konsolę gdy wyświetlił się komunikat abym to zrobił i już nie ruszyl fsd tylko oryginalny xboxowy dash co teraz zrobić ?
    Xell wlacza sie po nacisnieciu eject. Proszę o pomoc jestem zielony w tych sprawach. Nie mam 20 postów aby napisać w tamtym dziale.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1 osoba to lubi.
  4. mariuszmax

    mariuszmax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nieuwegein
    Właśnie mam 16537.
    Jak sprawdzić czy mam dashlunch? bo tylko xell mi odpala i nie wejdę do fsd aby odpalić lunch.ini
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1 sposób - Jeżeli możesz odpalić Xexmenu z NXE to zrób tak:
    Pobierz DashLauncha, rozpakuj i wrzuć na pendrive, następnie wejdź do Xexmenu (w zakładce Moje gry w NXE - Jeżeli nie masz to 2 sposób przeczytaj) i uruchom DashLauncha (Pendrive > folder Installer > default.xex), następnie przejdź do zakładki Ścieżki i w Default ustaw ścieżkę do FSD.
    2 sposób - Pobierz tą paczkę:
    Download eslord_pack1.rar from Sendspace.com - send big files the easy way
    Następnie wrzuć ją na pendrive razem z DashLaunchem. Podepnij pendrive i włącz konsolę. Uruchomi ci się FSD, wejdź w File Manager i odpal z pendrive DashLauncha. Resztę masz opisane wyżej.
     
    1 osoba to lubi.
  6. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Przygotuj ponownie plik z aktualizacją, zaznaczając opcję w J-Runner
    Dashlaunch -> Use DashLaunch.
     
  7. mariuszmax

    mariuszmax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nieuwegein
    Pobieram już ta paczkę. Xexmenu mam akurat na płycie bo jak przerabiałem xboxa u #ESLORD'a to przez przypadek zostawił płyte w napędzie ^^
    Boje się, że coś narozrabiałem i nie da się tego postawić ;/
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli Xell działa to spokojnie da się wszystko samemu uratować.
     
  9. mariuszmax

    mariuszmax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nieuwegein
    jak robiłem aktualizacje to mialem to zaznaczone zaraz zamieszcze zdjecie z xella i log z jrunnera
     
  10. mariuszmax

    mariuszmax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nieuwegein
  11. mariuszmax

    mariuszmax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nieuwegein
    Dzięki problem rozwiązany dzięki użytkownikowi !Pixel_PL jak ci tu podziękować ? Do zamknięcia.
     
  12. DonLegionX

    DonLegionX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2013
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Odkopuje bo mam identyczny problem a link w 2 sposobie nie dziala, prosze o aktualizacje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum