1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH połaczenie z internetem(system link)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Majkels, Styczeń 1, 2015.

  1. Majkels

    Majkels Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2015
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam zaczynam właśnie przygodę z XBOX 360 RGH i nie mogę połączyć się z internetem(konkretnie z system link).
    Znalazłem jeden link (LINK - http://xboxforum.pl/link-246/link-tutorial-krok-po-kroku-155683/)
    Ale nie działa. Jeśli ktoś mógłby opisać lub wstawić działający link jak to zrobić krok po kroku, byłbym bardzo wdzięczny.
    Pozdrawiam wszystkich
    Michał
     

    Załączniki:

  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. Majkels

    Majkels Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2015
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dzięki wielkie
    Zrobiłem wszystko według instrukcji ale wygląda na to, że mam zblokowane te porty. Po weekendzie będę jeszcze sprawdzal
    Pozdrawiam
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Przy zablokowanych portach też zagrasz, tylko nie założysz gry...
    Nie patrz na test w fsd, tylko sprawdź w jakiejś grze ;)
    Sam mam porty poblokowane a gram..

    PS: od podziękowań na forum jest "Lubię" :)
     
    michaloss123 i nonam3 lubią to.
  6. nonam3

    nonam3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznan, Poland, Poland
    @Jabar@Jabar, dzieki za info o mozliwosci gry bez przekierowanych portow. Przelecialem nascie tematow nt system link ale nigdzie slowa o tym nie bylo. Wszyscy napieraja na porty. Chcialem tez pozostawic info, ze z netem po sieci 3g w play tez dziala. W tym polaczeniu nie ma mozliwosci otwarcia portow, gdyz operator je blokuje.
    Mam pytanie. Mimo aktualizacji TU do najnowszej wersji w system link wyswietla 'TU 0' na czerwono i pluje sie o nowsza. Czasem mozna zagrac, czasem nie. Nie wiem czy ma to zwiazek z TU?
    Czesto, mimo dostepnych pokoi i ludzi na nich grajacych w system link, nie wyswietla dostepnego serwera w grze. Czy to normalne?
    Cala konfiguracja na AURORA 0.4b jesli ma to jakies znaczenie.
    Pozdrawiam
     
    Ostatnia edycja: Styczeń 7, 2015
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeśli update TU robiłeś przez fsd,lub aurorę, to po pobraniu musisz włączyć (podświetlić)
    Jeśli pobierałeś z netu, to musisz wrzucić w określoną lokalizację ten plik z TU.
     
  8. nonam3

    nonam3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznan, Poland, Poland
    Update poprzez Aurore. Tak, jest opcja 'aktywuj'. Po aktywacji wyswietla na czerwono 'TU 0' w system link, jak opisalem powyzej.
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pod Guide w prawym dolnym rogu w tej grze też pisze TU 0 ??
    Co to wgl za gra ??
     
  10. nonam3

    nonam3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznan, Poland, Poland
    Blur

    [​IMG]
    [​IMG]


    COD BO2

    [​IMG]
    [​IMG]


    COD MW2 - tutaj jest poprawnie

    [​IMG]
    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum