1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

rgh-pomoc z dyskiem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fobis33, Styczeń 2, 2013.

  1. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    witam, jutro zamierzam przerobic sobie konsole rgh

    zamierzam takze kupic dysk ale facet w serwisie powiedzial mi ze jezeli kupie dysk przenosny pod usb bez dodatkowego zasilania i podepne go pod port usb w x'ie to gry nie pojda w taki sposob (moze to smieszne ale o tym nie wiedzialem)
    jaki dysk musze kupic (zalezalo mi na dysku zeby miec go pod kompa z usb 3.0 ,1tb+ , pod usb) .

    prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Normalnie gry bedą działac z dysku usb,koleś bzdury gada
     
    1 osoba to lubi.
  4. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    jak facet nie ma pojecia o dysku to watpie zeby mial o robieniu rgh.
     
    1 osoba to lubi.
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Dysk wystarczy sformatować pod fat32 i bedzie dzialac
     
    1 osoba to lubi.
  7. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Nie przerabiaj u niego !
     
Wczytywanie...

Poleć forum