1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH pomocy!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ekusiek, Grudzień 29, 2012.

  1. Ekusiek

    Ekusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam mam przeróbke rgh. Ale coś mi nie pasuje. Jak się po 20sec konsola włączy to te menu wygląda jak normalne Xboxowe. Nie ma żadnego XeXmenu ani Freestyler dash. Wszystko wygląda jakby nie było rgh pomijając to że konsola sie dłużej włącza. CO ZROBIC??? JAK WGRAC TE POTRZEBNE PROGRAMY??? CZY DA RADĘ Z PENDRIVE. Proszę o pomoc! Z góry dziękuje ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  5. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    Jeżeli się dłuzej włącza to znaczy, że prawdopodobnie RGH działa :)

    Poczytaj o dashlaunch, następnie odpal z pendrive, badz płyty instalke freestyle dasha i viola :)
     
  6. Ekusiek

    Ekusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    RGH powinno działac bo jak włączyłem konsole przyciskiem od wysuwania tacki to było takie niebieskie tło i leciały białe napisy. TO TE WSZYSTKIE POTRZEBNE PROGRAMY IDZIE WGRAC Z PEN DRIVE???
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    no to jest rgh tak mozna z pena
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    witamy witamy ....
     
  9. Ekusiek

    Ekusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    OD CZEGO MAM ZACZĄC??? XEXmenu? Freestyler dash??? Czy obojętna kolejnośc? Coś jeszcze mi będzie potrzebne (jakieś programy) Ten Freestyler dash wgrac NAJNOWSZY??? Dziękuje za tak szybkie odpowiedzi! :)
     
  10. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Masz przecież podane poradniki, czytaj !
    Wgraj XeXMenu > FSD i DL
     
  11. Ekusiek

    Ekusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jak mam Dysk 500gb-To na gry ma byc jakiś folder??? (CZY TRZEBA ZROBIC JAKIEŚ PARTYCJE,FOLDERY???) GRY PRZERABIAC ISO2GOD???
     
  12. Ekusiek

    Ekusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    SFORMATOWAC DYSK\PENDRIVE na FAT32 na komputerze i to wszystko? Trzeba zrobic jakieś foldery???
     
  13. marstyle

    marstyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śląsk
    czlowieku - wszystko jest w poradnikach, doslownie - WSZYSTKO zamiast zadawac bezsensowne pytania, usiadz i poczytaj spokojnie -.-
     
  14. Ekusiek

    Ekusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dysk\Pendrive sformatowac na komputerze na Fat32 i to wszystko??? Jakieś foldery porobic???
     
  15. Ekusiek

    Ekusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Panowie a jaki wgrac XeXmenu 1.1,1.2,1.4??? Proszę o odpowiedz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum