1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH Pomocy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kacperqqq, Czerwiec 9, 2014.

  1. kacperqqq

    kacperqqq Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam po długim czasie przerobiłem mojego slima pan zapodał mi do niego czip RGH czy jakos tak i powiedział że mam sobie wgrać freestyle dash launch problem polega na tym ze przy instalacji dasha wyskakuje coś o kernelu 16547 poradniki ktore znalazłem na forum maja nieaktualny download .... Bardzo bym prosił o pomoc bo jestem kompletnie zielony
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    kernelu 16547 to to samo co dash : pomijajac to powinienes mu to oddac i on powinien ci to wgrac co to wogule za gosc
     
  4. kacperqqq

    kacperqqq Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    własnie widzisz gość z sosnowca węglarz ma ksywkę ja sie na tym nie znam przyniosłem konsole do domu i mecze sie z tym 2 dni pan jak do niego zadzwoniłem powiedział ze to żaden problem i mnie zbył a teraz nie odbiera a ja nie wiem co mam robić z tym fantem ...;/ Generalnie wiem że bez pomocy kogoś na tym forum nie ogarne tego ... Nawiasem mówiąc przydało by sie tego pana tu opisać bo kaszane na maxa odwalił
     
  5. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    Bedziesz musiał to sam ogarnąć lub moze masz lub znasz jakiegos kolege co ci wgra lub poszukaj w okolicy jakis serwis
     
  6. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pomogę ale najpierw napisz
    1. Jaki teraz masz dash
    2. Czy możesz podłączyć konsolę do sieci domowej ( ruter konieczny po kablu nie po wifi )
     
  7. kacperqqq

    kacperqqq Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiec po kablu nie mam możliwości a jak mam sprawdzić dash ? sorka wiem ze glupio brzmi ale nie kumam kompletnie
    [​IMG]
     
  8. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    Po co ci aktualizacja jak masz 16547 wszystkie gry najnowsze ci na tym pójdą
     
  9. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    Tak wogóle moze wzioł kase i wcale nie zrobił ci przeróbki jak nie ogarnisz tego przez 2 dni
     
  10. kacperqqq

    kacperqqq Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to ja sie własnie pytam co mi jeszcze potrzebne i co mam zrobić i co mam ustawić czy tam sciagnąć
     
  11. kacperqqq

    kacperqqq Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    plomby niby zerwane xbox włacza sie dłużej niż zwykle hmmm nie wiem już

    sorka za dublowanie
     
  12. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    nie masz żadnych gier aby odpalić ? masz dysk ? masz wrzucony FSD ? pobiez gre z torenty przerób w iso2good lub exiso gui wrzuc na pendraiva z pena na dysk i mozesz grać
     
  13. kacperqqq

    kacperqqq Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok sciagne zaraz i to lokne
     
  14. kacperqqq

    kacperqqq Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok sciagne zaraz i to lokne
     
Wczytywanie...

Poleć forum