1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rgh problem wczytywanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kb2244, Wrzesień 20, 2013.

  1. kb2244

    kb2244 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalwaria Zebrzydowska
    Witam mam problem na RGH z niektórymi grami naprzykład GTA V i Lost Planet 3.GTA V robie tak jak trzeba czyli 1 płytę do content/0000000000/545408A7/00002000 na dysk wewnętrzny a 2 płytę na pendrive i włączam i pisze tam wczytywanie wątku fabularnego i leci to kółko i po jakiś 2 sekundach zatrzymuje się i konsola się zacina i trzeba wyłączyć i tak ciągle,a lost planet też goni to kółko wczytywania i czekałem około 30min i dalej goni i nic nie wchodzi,a niektóre gry np:gta IV czy Spec Ops,pes 2014 demo chodzą normalnie i nie wiem z czym to jest,z pendrivem napewno nie bo próbowałem na dwóch to myśle że albo Rgh się psuje albo miałem pecha i dwie gry pod rząd ściągnąłem wadliwe
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    A sprawdź sobie konfiguracje i soft! Kernel ma być najnowszy i dashlaunch 3.09! I wtedy powinno chodzić! Jeśli nie ruszy to ustawienia trzeba zmienić! Mi na coronie v2 GTA5 ruszyło dopiero po włączeniu fakelive w DL! Jakby się RGH psuło to by Ci konsola się nie uruchomiła!
     
  4. kb2244

    kb2244 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalwaria Zebrzydowska
    nie wiem zabardzo o co chodzi ale dashboard mam 16202 czyli odpowiedni dla tych gier, a ten kernel i dashlaunch i fakelive to nwm o co chodzi
     
  5. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  6. kb2244

    kb2244 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalwaria Zebrzydowska
    Wyczyściłem i dalej to samo.A trzeba mieć najnowszą wersję FSD żeby nowe gry szły czy to tylko o d dashboardu zależy?
     
Wczytywanie...

Poleć forum