1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

rgh problem z ftp

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez samael666, Kwiecień 30, 2012.

  1. samael666

    samael666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam problem nie moge polonczyc konsoli z kompem do przesylania plikow proboje przez kabel ip wygrywa widzi internet ale nie moze nawiazac polonczenia z laptopem wszystkie zapory na pc wylonczone wifrewale tez .raz sie udalo przez pingowanie podpiac pod konsole ale tylko raz i tylko chwile.proboje zwyklym kablem do internetu tzn komp router nie krosowym .ale nawet przez wifi niemoge cie polonczyc ;/ ma ktos moze jakies pomysly co z tym zrobic ?lub mial ktos taki sam problem z ktorym sobie poradzil ? (probowalem na programach jtag menager i flashfxp)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. samael666

    samael666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam super raz sie udalo podlonczyc . nawet przekopiowalem plik ale gdy juz chcialem jeszcze raz to znow nie widzi kompa .da sie to jakos zrobic by bez problemu lonczylo za kazdym razem? ( po tym jak widzialo mi kompa nic juz z ip nie mieszalem )
     
  5. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    TotalCommander , IP z konsoli , hasło i login - xbox . Pamiętaj , że musisz być w FSD , lub XexMenu , w NXE nie jest widoczny X po sieci.
     
  6. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
Wczytywanie...

Poleć forum