1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rgh problem z wifi (DNS)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kaspri, Styczeń 15, 2014.

  1. Kaspri

    Kaspri Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Gdy chcę się połaczyć przez wifi z routerem. Wyskakuje mi bład DNS. Proszę o szybką pomoc! Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Tak ma byc. To jest blokada xbox live

    Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    DashLaunch Ci blokuje DNS'y M$ po to żebyś przy przypadkowym połączeniu bana nie dostał...
     
  5. Kaspri

    Kaspri Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A to nie mogę grać w Gta V. tam jest potrzebne połaczenie z internetem. Da siś to jakoś ominąć?
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Jesli masz rgh to zapomnij o gta online

    Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jakie połączenie z internetem ?? chyba jak chcesz grać online, do singla nie trzeba internetu
     
  8. Kaspri

    Kaspri Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie chce grać w GTA online. tylko jak pierwszy raz GTA prosi o zalogowanie się na konto z dostępem do internetu jak mam to zrobić. A wogule w menu mam cos takiego jak pogode też tego nie da się uruchomić
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Fakelive w dashlaunchu

    Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. Kaspri

    Kaspri Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mógłbyś dokładniej ja jestem laikiem w tej sprawie...
     
  11. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odpal DAHSLAUNCH i zmień linijkę FAKELIVE, bądź edytuj na kompie w notatniku wyciągnięty z konsolki plik LAUNCH.ini ... Prościej się nie da :D
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Odpalasz dashlaunch i zmoen ustawienie fakelive

    Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
     
  13. Kaspri

    Kaspri Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I co mam tam zmienić?
     
  14. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Trzeci raz napisze....fakelive

    Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  15. Kaspri

    Kaspri Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ma być na true czy false

    Zmieniłem i nadal gdy włacze Gta V wyskakuje napis '' Ta wersja gry wymaga sieciowego profilu użytkownika. Proszę się zalogować'' A jak się wyszukuje czy jest dostępna lokalizacja pogody w konfig?

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Fakelive pozniek zapisz w dashlaumch do plilu launch.ini sama zmiana nic nie daje

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  17. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ma być "true".

    Tutek do pogody:
    http://xboxforum.pl/artykuly-196/tutorial-pogoda-uzyskiwanie-apikey-i-konfiguracja-174708/
     
Wczytywanie...

Poleć forum