1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[RGH] Problem z zainstalowaniem GTA V

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez milo7991, Październik 14, 2013.

  1. milo7991

    milo7991 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, zdaję sobie sprawę, że może już was z lekka wkurzają posty o GTAV ale zaryzykuję :p

    Otóż chciałem wgrać na twardziela GTA wg tego sposobu:
    1. Wypakuj Disc 1 (zrobiłem to programem Xbox Image Browser) i skopiuj zawartość content/545408A7/00000002/ (4 pliki)
    2. Przerób Disc 2 na god a następnie wklej skopiowanie wcześniej pliki do 545408A7
    3. Tak spreparowaną paczkę skopiuj na dysk twardy: content/000000000000/<tutaj folder "545408A7">

    Zrobiłem wszystko jak powyżej i o dziwo gra się odtwarza! tyle tylko że zacina się już na intro i trzeba zrestartować konsole :/

    Wiecie może co zrobiłem źle? Jakieś wskazówki?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    spróbuj przerobić drugą płytę(DVD 2) do formatu XEX (np, programem Exiso) i zobacz czy to pomoże,
     
    1 osoba to lubi.
  4. milo7991

    milo7991 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przerobiłem i co teraz? Jak to odtworzyć co i gdzie skopiować z 1 płyty? Jak to odpalić na konsoli?
    Sorry ale nigdy nie używałem xex...
     
  5. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    jak przerobiłeś obydwie płyty do formatu XEX to z pierwszej płyty wyciągasz te cztery pliki z folderu CONTENT i wrzuciasz te cztery pliki na dysk WEWNĘTRZNY konsoli hdd/content/545408A7/00000002/ i tu te cztery pliki, a drugą płytę wrzucasz gdzie chcesz na dysku i zobacz czy Ci gra działa, a jak odpalić grę jak już wszystko prawidłowo skopiujesz to wystarczy w fsd ustawić ścieżkę do drugiej płyty i będziesz miał to w zakładce "moje gry"a jak chcesz ręcznie uruchomić grę w fsd to wchodzisz do file menagera i odnajdujesz drugą płytę i potem plik default.xex
     
    1 osoba to lubi.
  6. milo7991

    milo7991 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem wszystko taj jak napisałeś i gra nie działa (pokazuje się czarne tło) :/
    Może mam za stary dashlaunch (3.04) czy to nie od tego zależy?
    ...pomóżcie
     
  7. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    zaaktualizuj dashluncha do najnowszego i musisz mieć dasha z numerkiem na początku 16.... bo jak masz niższego to też musisz zaakutalizować
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum