1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

rgh problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Adi95pl, Luty 13, 2013.

  1. Adi95pl

    Adi95pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadam rgh na slimce (trinity) i problem polega na tym ze w niektórych grach pojawiają się przycięcia podczas gry np. mafia 2 far cry 3. Wszystkie gry sa na HDD i maja najnowsze title update. I mam pytanie co może być przyczyną ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Zacznij od wyczyszczenia pamięci cache, jak to nie pomoże to zmień program do konwertowania obrazów :
    iso2god na exiso, bądź na odwrót
    może pomoże


    Pozdro !
     
    1 osoba to lubi.
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    albo odepnij dysk, grę nagraj skopiuj na inny nośni np. pendrive i sprawdź
     
    1 osoba to lubi.
  5. Adi95pl

    Adi95pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok czekam na jeszcze jakieś podpowiedzi
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: rgh problem

    Innych możliwości nie ma

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Adi95pl

    Adi95pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc tak wyczyściłem pamięć cache i dalej to samo :/ teraz konwertuje do god. i sprawdzę czy to coś zmieni. Ale czy może to być wina hdd ??
     
  8. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: rgh problem

    moze byc wina hdd, wersja fsd?dashlaunch?

    edit:
    no to pozostaje odpiac dysk i sprawdzic z pendrivea tak jak wyzej koledzy pisali.
    Wysłane z pociągu kolei mazowieckich na trasie W-WA Wileńska-Małkinia:)
     
    1 osoba to lubi.
  9. Adi95pl

    Adi95pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    fsd 3 i dashlunch 3.06



    edit:
    więc tak nagrałem mafie II na pena, odpiąłem dysk i było lepiej ale zdarzały sie lekkie spowolnienia, np. podczas jazdy albo w budynkach. pamięć cache wyczyszczona. Ale np. black ops II śmiga normalnie tak jak most wanted i future soldier, a fifa 13 pes 2013 i mafia mają te spowolnienia. W kopankach podczas rozpoczęcia połów lub wyrzutów z autu lub podczas zamian zawodników. Wszystkie gry są w xex. więc nie wiem czym to może być spowodowane. Może obrazy iso. ( w abgx wszystkie na zielono)
     
  10. Adi95pl

    Adi95pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jeszcze jedno gdy pobieram title update to np. pobierają się 4 i teraz pytanie mam zaznaczyć wszystkie żeby były aktywne czy tylko 4
     
  11. Felmyst

    Felmyst Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    115
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: rgh problem

    Tylko 4

    Wysłane z mojego Pegazusa za pomocą Tapatalk 2.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  12. Adi95pl

    Adi95pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    edit:
    więc tak nagrałem mafie II na pena, odpiąłem dysk i było lepiej ale zdarzały sie lekkie spowolnienia, np. podczas jazdy albo w budynkach. pamięć cache wyczyszczona. Ale np. black ops II śmiga normalnie tak jak most wanted i future soldier, a fifa 13 pes 2013 i mafia mają te spowolnienia. W kopankach podczas rozpoczęcia połów lub wyrzutów z autu lub podczas zamian zawodników. Wszystkie gry są w xex. więc nie wiem czym to może być spowodowane. Może obrazy iso. ( w abgx wszystkie na zielono)

    Ktoś pomoże
     
  13. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: rgh problem

    jaki pendrive?najlepiej jakbys sprawdzil na jakims szybkim to bedziesz mial pewnosc ze to dysk. proponuje sprawdzic go pod katem bad sektorow.

    Wysłane z pociągu kolei mazowieckich na trasie W-WA Wileńska-Małkinia:)
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum