1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rgh problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez XariaX, Październik 8, 2016.

  1. XariaX

    XariaX Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Mam mały problem z gierkami pod RGH, mianowicie niektóre tytuły ruszają bez problemu a przy innych znowu są tylko okładki ale już gierki się odpalić nie da. Gierki konwertuje prosto z ISO na GOD przez iso2god. Fifa, pes śmigają próba odpalenia Kinect Star Wars kończy się fiaskiem. Ściezki ustawione na hdd1/GRA/ głębokość 7. Ktoś może wie o co chodzi?
    Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3450
    Polubienia:
    1224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. XariaX

    XariaX Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie, nie pobowalem jeszcze, myslisz ze moze dash miec na to wplyw?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Na nowo wgrać fsd, lub odpalaj z menadżera plików

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
    davex lubi to.
  6. XariaX

    XariaX Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Fsd wczoraj na nowo byl stawiany własnie. Tego powodu i nic to nie dalo. A z menadzera nie odpale bo w foracie GOD
     
  7. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3450
    Polubienia:
    1224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ja bym na twoim miejscu zrobił to porządne umieszczając grę tak jak powinna czyli content/00000...

    Ja wiem ze w FSD można dać gry gdziekolwiek ale jak widać coś jest nie halo.
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Gry w God można normalnie odpalac z menadżera. Jeśli nie startuje źle przerobione

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  9. XariaX

    XariaX Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprobuje jutro odpalic w takim razie z menadzera i przeniesc o content/0000...
    Dam znac jak poszlo poki co dzieki wielkie!
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie ma znaczenia gdzie to będzie

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  11. XariaX

    XariaX Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dash wgrany najnowysz. Pytanie tyklo jak odpalić gre z poziomu menadzera ? Chciałęm spróbować ale jakoś nie idzie nic. Próbuje na pierwszy plik i "A" i nic się nie dzieje, ktoś podpowie żebym mógł sprawdzić?
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    W katalogu prawie ostatnim jest mały plik jest on startowym. Jeśli go nie ma gra źle przygotowana

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  13. XariaX

    XariaX Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety gra nie chce startować z żadnego pliku przez menadżer, wszelkie inne gry typu GTA 5, lost planet 3, Diablo śmigają i odpalają z "my games" jedynie przy kinectowych jest problem..
     
  14. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3450
    Polubienia:
    1224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Masz zainstalowane sterowniki kinect i avatary ?
     
  15. XariaX

    XariaX Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aktualizacja robiona z tego poradnika: http://jadcorben.pl/viewtopic.php?t=2. nic się nie działo więc obstawiam że sterowniki są aktualne. Masakra jakas... kinec nic nie mruga, ciągle tylko zapalona zielona dioda. Może jeszcze jakieś pomysły?
     
  16. XariaX

    XariaX Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem rozwiązany, okazało się że jest różnica przy kinekcie w plikach między GOD a zwykłym XEX, po wypakowaniu iso do xex i wrzuceniu na konstole do folderu content/00000000.. Wszystko śmiga. Dzięki wielkie wszystkim za pomoc!

    Temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum