1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

rgh problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez quebec18, Grudzień 27, 2011.

  1. quebec18

    quebec18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    Mam xboxa slima z przerobka RGH mam zainstalowanego FSD i chciałem zainstalowac dash launch'a zeby FSD startował razem ze startem konsoli. Zrobilem wedlug poradnika "tutorial poradnik swiezego jtagowca" i teraz jak odpalam konsole wisi mi na ekranie XBOX 360 nazwa profilu-zalogowano i stoi.... pewnie musialem sciezke zle podac w launch.ini albo cos ktos wie jak teraz odpalic konsole do normalnego dasha ? albo jak przeinstalowac dash lanuch'a ?

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Młody Raperek

    Młody Raperek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Instalowałeś na dysku czy pendrivie ?

    Odpięcie urządzenia na którym był instalowany powinno rozwiązać ten problem.
     
  4. quebec18

    quebec18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    na dysku

    a jak otworzyc xboxa i odpiac dysk ? ;p jakis poradnik albo krotkie tresciwe instrukcje?
     
  5. Młody Raperek

    Młody Raperek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wyjmij dysk i konsola powinna się włączyć .
     
  6. quebec18

    quebec18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak wyjąć dysk wiem gdzie jest ale nigdy tego nie robilem wyciagnac poprostu w gore?

    wyjąłem dysk ale co dalej konsola sie odpala ale wszystko xexloader fsd jest na dysku wiec to ze sie uruchamia w niczym mnie nie urządza. jakies pomysly jak odratowac dysk?? jak podepne go pod kompa normalnie kablem sata to i tak chyba sie do niego nie dostane ;>
     
  7. quebec18

    quebec18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    pomoze ktos ;>
     
Wczytywanie...

Poleć forum