1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH przestało widzieć dysk

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez KubexRIO, Sierpień 22, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. KubexRIO

    KubexRIO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Posiadam XBOXa z rgh, do tego mam podłączony dysk Samsung 640 GB. Do tej pory wszystko było dobrze, konsola czytała dysk, gry i nie było żadnego problemu. Jednak wczoraj wyjąłem dysk jak konsola pracowała i od tej pory w RGH dysk jest niewidoczny mimo tego, iż po podpięciu do portu usb przez zewnętrzną kieszeń w FSD pokazuje się komunikat o tym, że dysk został podpięty. W oryginalnym menu XBOXa w zakładce pamięci masowe dysk widnieje jako niesformatowany, po podłączeniu do komputera jest dokładnie to samo. Czy jest jakiś sposób aby dostać się do danych, które są tam zapisane? Nie chciałbym stracić tylu GB danych.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Był formatowany do formatu Xboxa czy Fat32 ?
     
  4. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Nigdy ale to przenigdy nie należy odpinać dysku podczas gdy pracuje. Miałem identyczny przypadek tylko,że straciłem 1 terabajt danych. Oczywiście wszystko jest kwestią przypadku,ale dla mnie była to nauczka na przyszłość i dziś przy rgh odpinam dysk dopiero gdy wrócę w konsoli do dasha.
     
  5. KubexRIO

    KubexRIO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja to wiedziałem, żeby go nie odpinać, ale to był czysty przypadek. Dysk sformatowałem na nowo, temat do zamknięcia.
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum