1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rgh pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Adi95pl, Styczeń 24, 2013.

  1. Adi95pl

    Adi95pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie do osób posiadających RGh czy po pobraniu obrazu ISO sprawdźcie go w abgx czy nie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Rgh pytanie

    Nie bo i po co skoro wrzucasz go na dysk przez jeden z 2 programów iso2god lub exiso

    HTC Desire HD @ Tapatalk 2
     
  4. millo1986

    millo1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    zapomnij juz o abgx .. abgx jest pod LT
     
  5. Adi95pl

    Adi95pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki a jeśli ktoś wrzucał do abgx a potem do exiso to może powodować leciutkie przycięcia
     
  6. Jankess

    Jankess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Teoretycznie to chyba nie powinno powodować żadnego problemu, ja np obraz który wcześniej nagrywałem koledze na LT i leciałem abgx potem wypakowałem do xex i nie ma problemów
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    to że gra była przepuszczona przez abgx nie ma żadnego negatywnego wpływu.
     
  8. Adi95pl

    Adi95pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wielkie a teraz mam jeszcze jedno pytanie chodzi o title up pobieram je na konsoli i wszystko jest ok tylko jak.je aktywować jak klikne a to ten obrazek guzika Guide środek przestaje swiecic
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    aktywna jest jak sie swieci
     
  10. Adi95pl

    Adi95pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok wielkie dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum