1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

rgh slim czy będzie działać ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez szymi124, Październik 13, 2013.

  1. szymi124

    szymi124 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem zainteresowany wgraniem do swojej konsoli przeróbki rgh posiadam xbox 360 slim 4 gb

    [​IMG]

    [​IMG]

    I tu moje pytania czy na tej wersji konsoli da się wgrać rgh i jak wersja rgh będzie najlepsza żeby można było grać w najnowsze tytuły. I ile około kosztuje ta usługa.

    Dzięki na odpowiedź.

    DSC_0036.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
    DSC_0039.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Trinity, najlepsza płyta główna do rgh. U mnie 129zl.

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk now Free
     
  4. szymi124

    szymi124 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A z tym dashem mogę przerobić ?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak, na każdym dash'u zrobisz RGH ;)
     
  6. szymi124

    szymi124 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jakie programy są potrzebne w konsoli jak wgra się już rgh?
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Osoba robiąca rgh napewno zainstaluje.Fsd,xex menu,dash lunch
     
Wczytywanie...

Poleć forum