1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH stoi na logo XBOX

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Fussil, Grudzień 26, 2015.

  1. Fussil

    Fussil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć,
    dziś postanowiłem sobie wgrać FSD 3 i zrobiłem to tak jak na tym filmiku
    i zresetowałem konsole. Teraz konsola po uruchomieniu stoi na logo XBOX 360 i nie idzie nic zrobić. Pomożecie ? :D PS: Wesołych
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    Odepnij dysk i sformatuj dysk/usuń launch.ini pod komputerem
     
    Ostatnia edycja: Grudzień 27, 2015
  4. Fussil

    Fussil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko że pc nie widzi tego dysku.
    Mam win 8.1
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    hahahaha moje gratulacje :D
    odepnij dysk, przenieś fsd na pendrive'a i tam daj plik launch.ini który wskażesz w DL.
    zapisz, włącz, sprawdź czy działa.
    zakładam że tak, podepnij dysk i powtórz procedurę tylko z plikami na dysku
     
  6. Fussil

    Fussil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak mam przenieść skoro go nie pokazuje pod windowsem ?
     
  7. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
  8. Fussil

    Fussil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podłączyłem dysk, zainstalowałem program i nic. Program tez nie widzi dysku.
     
  9. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    Dobrze chociaż podpoiłeś ten dysk ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum