1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH VS Internet ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adriann133, Listopad 3, 2013.

  1. adriann133

    adriann133 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    New York, New York, United States
    Witam
    Mam pytanie odnośnie internetu w konsoli z przeróbka RGH otóż chciał bym podłączyć internet w celu ustawienia pogody i byciu na bieżąco z dostarczanymi informacjami z xboxa :p i pytanie czy podłączenie konsoli do internetu spowoduje bana czy tylko wtedy jak będę chciał grac online i aktualizować konsole ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SuchyCox

    SuchyCox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak będziesz chciał zaktualizować pogodę to nie ma problemu, nie możesz wchodzić na Xbox Live, bo ban w 2 minuty.
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3701
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Net w konsoli z rgh jest do pogody,okładek (w fsd),aktualizacji do gier,grania online na LINK'u.
    XBLIVE zablokowane ! - w przeciwnym razie dostałbyś bana od kopa.
     
    1 osoba to lubi.
  5. adriann133

    adriann133 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    New York, New York, United States
    Dzieki za odpowiedzi, mam jeszcze jedno pytanie gdzie zablokować live żeby się nie połączyło ?
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3701
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Edytuj plik LAUNCH.INI lub w dashlaunch'u - linijka LIVEBLOCK
     
  7. adriann133

    adriann133 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    New York, New York, United States
    aha ok czyli ten plik muszę wyciągnąć na pendriva i zmienić co trzeba a potem zgrać z powrotem
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Tak, albo odpalić DL, ustawić LIVEBolck i zapisać ustawienia.
     
    1 osoba to lubi.
  9. adriann133

    adriann133 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    New York, New York, United States
    Ok Dziękuje za szybka odpowiedz :smug: Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum