1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rgh w 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez qwerty360, Marzec 16, 2014.

  1. qwerty360

    qwerty360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich mam pytanie otóż mam xboxa przerobionego z RGH 20GB no system cos tam zajmuje czyli jakies 13GB wolne a gta V ma 16GB kupilem ostatnio kopie gta i pendrive 32GB i probowalem zaisntalowac gre pierwsza plytka wszystko ok prosi o drugą wkładam i wyskakuje "Problem z urządzeniem do zapisu" i nie wiem co zrobic probowalem na pena i na dysk xboxa i ten sam bład moze ktos mi wytumaczyc jak zaisntalowac z pena gta V ? prosze o pomoc dziekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Zgraj pliki na kompa i przez ftp albo od razu na pena przerzucaj.

    Wysłane z mojego GT-S6500D
     
  4. qwerty360

    qwerty360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale tak normale wszysko czy dpokladniej jakis plik
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tutaj masz wszystko o tej grze w różnych kombinacjach od lt po rgh itp docelowo --> klik.
     
  6. qwerty360

    qwerty360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak juz ciagnełem gta V z przerobieniem RGH gotowe co takiego WYMODEROWANO I nie wiem co teraz robic mam w xboxie Xexmenu i cos trzeba zrobic tylko nie wiem co. Ten plik co sciagnełem to są dwa pliki z numerami jeden to: 00000002 a drugi: 0000700 prosze o pomoc

    Zakaz podawania linków do nielegalnego contentu na forum - #Jabar
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna

    Obydwa foldery skopiuj do hdd/content/16zer/545408A7/TUTAJ
     
  8. PaweleQ

    PaweleQ Banned

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    A nie ma czasem też znaczenia prędkość odczytu z pendrive jak wyskakuje taki komunikat ?
    Ja akurat nie miałem problemu bo odpalam z dysku z usb 3.0 ale gdzieś było mówione że niby powinno być około 15 mb odczyt.
     
  9. qwerty360

    qwerty360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    #Jabar
    Obydwa foldery skopiuj do hdd/content/16zer/545408A7/TUTAJ


    Zrobilem tak jak kazałeś i dalej nic weszłem w moje gry i nie bylo gry. Sprawdzilem tez pamiec i tam bylo tylko 3part z gta po jakies 2,0GB a ostatni to jak by druga płyta pisze ze jest uszkodzony i to jest jedno o pamieci 7,8GB co teraz mam zrobic?
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Content z gta to 4pliki: trzy po ok 2gb i jeden nieco mniej.
    Kopiujesz to do content na hdd.
    Samą grę wrzucić możesz do foldetu z grami. Jeśli używasz fsd to po wrzuceniu daj SKAN.
    Wyczerpujące wątki o tym pidał Ci orso6 kilka postów wyżej.

    Wysłane z tapatalka
     
  11. qwerty360

    qwerty360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ale do tego trzeba mniec ten program Horizon a on mi nie dziala na kompie a i nie uzywam FSD bo nawet nie wiem do czego to.A mozna zrobic tak zeby na pendrive nagrac gre czy musi byc na dysku bo mi sie zdaje ze ten plik nie jest uszkodzony tylko malo miejsca
     

Poleć forum