1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH wygląd MENU i temperatura

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sasi01, Sierpień 17, 2013.

  1. sasi01

    sasi01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mielec
    Mam do was pytanko, formatuje pliczki do formatu GOD.Odpalam gierki z FSD a chciałbym jakoś inaczej odpalać w sensie, ze widział bym Gry z obrazkami a nie chodzil po folderach. Jest jakis taki programik czy cuś?

    2 pytanko skąd ściągac i jak wgrać inny wygląd Glownego MENU chodzi o te " skinpacki" bo widziałem,że inni na filmikach mieli np. wygląd MENU z gier.


    3 pytanko jaka jest optymalna temperatura w konsolach z RGH ? CPU i te inne ?

    Zazwyczaj w CPU mam start konsoli 60 stopni i siega do 75
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. sasi01

    sasi01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mielec
    Dzięki mam jeszcze jeden problem w grach nie mam okładek GIER jak je dodac ?
     
  5. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Y i "odswiez okladki"

    Wysłane z mojego Galaxy S VI za pomocą Tapatalk 5
     
  6. sasi01

    sasi01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mielec
    Piszę mi ze nie jestem z netem podłączony jak klikam refresh
     
  7. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    No to trzeba sie podlaczyc

    Wysłane z mojego Galaxy S VI za pomocą Tapatalk 5
     
  8. sasi01

    sasi01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mielec
    Normalnie przez WI FI sie podlaczyc ?
     
  9. dadas1122

    dadas1122 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    84
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. sasi01

    sasi01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mielec
    Podłączyłem się przez WIFI - pobiera mi okładki, teraz takie pytanie bo jak wejdę w XBOX LIVE to automatik BAN, jest jakies zabezpieczenie przed tym czy najlepiej gasic WI FI zeby nie wszedl czasami ktos ?
     
  11. dadas1122

    dadas1122 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    84
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  12. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W dashlaunch zablokuj wpis LIVEBLOCK jeśli nie masz zablokowane i zapisz, później cały czas możesz mieć neta podłączonego.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  13. Traffic

    Traffic ɹoʇɐɹǝpoW Członek Załogi Moderator XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    242
    Polubienia:
    62
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Liveblock w DashLaunch'u, tak jak mówi Jabar, oraz ewentualnie dla pewności blokada rodzicielska :)
     
  14. brzana

    brzana Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    kielce
    Mam zbanowana konsole z rgh ale chcialem pobrac okladki do gier , jak sie połaczyć przez wifi z netem w fsd?, czy mam to zrobić z poziomiu nxe z usługą xbox live?,
    nie chodzi mi o granie przez neta a jedynie o te okładki
     
  15. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    w nxe w ustawieniach musisz połączyć sie z wifi (jeśli zabezpieczona wpisujesz tam klucz) i xpudło ją zapamięta, jak przejdziesz do fsd to w lewym dolnym rogu będziesz miał adres ip, i wtedy będziesz mógł pobrać okładki, automatycznie godzine bd miał i pogode jesli klucz wklepiesz
     
  16. brzana

    brzana Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    kielce
    jak robie test sieci to jest okej, potem jest test polaczenia do internetu i przywala mi sie do DNS, tak czy inaczej jesli juz w koncu polacze sie netem i pobierze mi te okladki to po odlaczeniu od neta okladki dalej beda sie wyswietlać?
     
  17. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Blad dns to znak ze dashlaunch dziala. Okladki pobierze , tak ma byc

    Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2
     
  18. brzana

    brzana Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    kielce
    super dziala, tylko ze każdą grę muszę odświeżać po naciśnięciu Y pojedynczo, pozatym mam pytanie bo np do crysis3 wzialem pobierz TU no i mi ściągnęło jakby 3 patche a;le wygladaja tak samo tylko ze aktywowac moge jeden, różnią się tylko wersją version 1 version 2 i version 3 wybrałem wersje 3

    hmmm w innych grach zauważyłem że mogę podswietlać wszystkie "diamenciki" na niebiesko nawet 3 .

    Czy jak odłączę konsolę od neta to okładki pozostaną?
     
  19. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    jak odłączysz od neta to okładki zostają
    a co do TU to zaznaczaj najnowsza, tj z najwyższą cyfrą. Chociaż ja nie do końca ogarniam te aktualizacje np w fife 13 pobrałem dzisiaj jest zaznaczona i co ona mi niby daje? bo składów nie aktualizuje
     
  20. brzana

    brzana Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    kielce
    dzieki. aha a czym sie rozni sciagnij TU od opcji wgraj TU, w menadzerze zarzadzania TU
     
Wczytywanie...

Poleć forum