1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH - zegar i *.gpd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bolce8Havana, Październik 10, 2014.

  1. Bolce8Havana

    Bolce8Havana Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2014
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jaworzno
    Witam,
    otóż od kilku dni mam nowego slima z RGH, ale to mniej ważne. Wszystko ładnie poustawiane bo to nie pierwsza taka konsolka u mnie, ale ... mam mały problem.

    Mam zsynchronizowany zegarek niby na starcie z internetem i ,tu najlepsze, pokazuje mi czas cofnięty o 2h do tyłu. Więc jak jest teraz 13 to on mi pokazuje 11. Pierwszy raz się z tym spotkałem i jak to zmienić?

    Druga sprawa: szukałem sobie dodatku do AC: Revelations, jak już takowy odnalazłem to w katalogu znajduje się jakiś plik gpd, a w instrukcji jest napisane, zeby go inkludować do profilu. Czy przy RGH jest to potrzebne? A jeśli tak to jak to zrobić? Może mi ktoś pomóc?

    Z góry dziękuję!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Zegar musisz przejść do nxe(oryginalny dash) wchodzisz w Guide Rb rb ustaiwnia systemu i wyrzuci cię do nxe i tam musisz znakezlc ustawienia daty i godziny i zmień strefę czasową

    Co do dodatku to nie wiem po co takie coś no ale ; musisz zgrać swój profil na pendrive (ogólnie dobrze mieć kopię profilu ) otworzyć go w horizon sprawdizc jego id skopiować otworzyć ten plik w horizon wkleić w miejsce jego id, id z twojego profilu klinkac zapisz i wgrać wszystko na konsole
     
  4. Bolce8Havana

    Bolce8Havana Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2014
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jaworzno
    Myslisz ze do gry z RGH potrzebne jest wlepianie tego pliku GPD? Moze to tylko na LT obowiazuje? I tak nie bede cioral online.
    A jak mozna odkryc czy wrzucone DLC jest w grze juz wgrane? Pytam bo pierwszy raz sie spotkalem z jakimis plikamj GPD. Zazwyczaj wrzucalem DLC i od razu byli wiadome ze mam w grze np. CODy i mapy do nich.
     
  5. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Do lt nie wygrasz niewiadomego pochodzenia dlc
    Jak instrukcja każe to tak trzeba .
    No masz program który odblokowujr dlc i wtedy spr czy jest ono w grze poszukaj na forum było dużo tego nie bd ci szukał bo na telrofnie jestem .
     
  6. Bolce8Havana

    Bolce8Havana Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2014
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jaworzno
    Chodzi Ci moze o xm360? Przy RGH i jakims ustawieniu w launch.ini nie potrzeba odblokowywac nawrt DLC. No nic sprobuje go zinkludowac. Dzieki za pomoc
     
  7. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Trzeba odblokować bynajmniej u mnie nie zawsze samo odblokowujr
     
Wczytywanie...

Poleć forum