1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH zmiana dysku twardego

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez karbon1911, Sierpień 15, 2012.

  1. karbon1911

    karbon1911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    witam posiadam konsole przerobioną rgh i chciałbym zmienić dysk z MS 60GB na inny 2'5 cala 300GB tylko mam problem gdyż po podpięciu go do konsoli sformatowała go następnie podpiąłem go z powrotem do komputera w celu wgrania zawartości poprzedniego dysku niestety ani komputer ani xplorer360 nie wykrywa go "Could not find FATX drive to open" co robić ????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1509
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    z tego co wiem jak sformatujesz w konsoli to windows go nie widzi, widzi go jako pliki ukryte hm
     
  4. karbon1911

    karbon1911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    co zrobic by windows znowu go wykrywał ????
     
  5. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1509
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    windows go widzi jako ukryte pliki
    Narzedzia> opcje folderów>widok? i tma amsz ukryte pliki i foldery dajesz pokaz i powinno byc widac
     
  6. karbon1911

    karbon1911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  7. karbon1911

    karbon1911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    mam jeszcze jedno pytanie odnośnie rgh, po przerobieniu konsola dość długo się uruchamia tak około 3 - 4 minuty czy to normalne w przypadku rgh ???
     
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    jak masz 2.0 na starych chipach to czasy botowania są losowe
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jeszcze nie widzialem nowych chipow! Heh

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum