1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH zwiechy/critical crash intercepted

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mzksag, Wrzesień 1, 2013.

  1. mzksag

    mzksag Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jasper z 1,5 miesiąca po przerobieniu, critical crash to chyba jakaś zamotka z sevami była ponieważ błąd często występował gdy miałem po kilka różnych zapisów.Gdy zapis gry ograniczyłem do jedego problem całkowicie zniknął.

    trochę bardziej mnie niepokoi zawieszanie się konsoli podczas gry, tzn gram przez parę godzin wszystko jest ok, kolejnym razem zwiecha po chwili gry od włączenia konsoki i tylko ręczny restart pomaga, potem może się po raz kolejny zwisić lecz niekoniecznie.

    problem z zawieszeniem występuje tylko wtedy jak gram, gdy następuje zwiecha tylko restart ręczny pomaga, po przyciśnięciu tego kółka na padzie przez który można wejść do głównego menu słychać reakcję w postaci dźwięku lecz nic nie wyskakuje.
    ---------------
    na konsolę od czasu przerobienia wgrałem tylko emulator na odpalenie gier z Xbox1 żeby zagrać w san andreas ale już nawet zapomniałem co to było, czytałem coś że można spróbować wykasować FSD i ponownie zainstalować ale nie wiem nawet jak to zrobić, tzn gdzie to odnaleźć.Jak wchodze w xex to nie mam nigdzie folderu z czymś takim, może ktoś nakieruje jak sobie z tym poradzić. pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Jeśli masz RGH2 proponuję próbę zmiany w SMC wartości VCS Control i Power Mode, ale to już raczej sprawa dla fachowca/montażysty który tobie RGH robił
     
    1 osoba to lubi.
  4. ChrisHofek

    ChrisHofek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Również borykam się z identycznym problemem i liczę na odpowiedzi w tym temacie.

    Wysłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Trzeba rgh poprawić w dobrym serwisie. Nie ma co sie tu rozpisywać musi zobaczyć osoba która się an tym zna. Jak co polecam osobiście lub wysyłkowo
     
    1 osoba to lubi.
  6. mzksag

    mzksag Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie RGH 2, konsola przerabiana w serwisie niedaleko także podbije w poniedziałek.
     
Wczytywanie...

Poleć forum