1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez klichy, Kwiecień 6, 2013.

  1. klichy

    klichy Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie drobne:) Jak mam wgrany chip RGH na swojej konsoli, to można go usunąć aby móc później grać sobie przez xbox live? Przeróbki LT nie mam, bo nie dało się napędu przerobić jeszcze w tej konsoli.

    //Nazwa tematu nie opisuje problemu
    Warn
    ~z0nk31
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Tak, wgrać nand i usunąć chip.
     
  4. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak.:)

    Wysyłane z mojego HTC Desire C za pomocą Tapatalk 2
     
  5. topeq

    topeq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pewnie mozesz ale musialbys tez wgrac pozniej oryginalnego dasha.

    Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2
     
  6. klichy

    klichy Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oryginalnego dasha mam na płycie, więc to nie problem. Dzięki za odpowiedzi:)
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To zamiast tracic rgh zrob dual nand

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     

Poleć forum