1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Aleksander Jelski, Kwiecień 9, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Aleksander Jelski

    Aleksander Jelski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zary, Poland
    Siemka .!
    Jestem nowy na forum.Mam parę pytań dotyczących RGH :
    1.Co to jest RGH.?
    2.Czy jak ma się konsolę Xbox 360 z RGH to można grać multiplayer i normalnie korzystać z XBOX LIVE.?
    3.Czy gry pobiera się z internetu zgrywa na dysko i wszystko działa.?
    4.Czy gry muszą być jakoś specjalnie robione pod RGH .?
    5.Czy warto.?
    Proszę o odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    1, jest to przeróbka płyty głównej specjalnym chipem,
    2, nie ma możliwości przy rgh grania na xboxlive (alternatywa system link),
    3 i 4, ściągasz normalnie gry ale musisz przerobić specjalnym programem żeby działały,chyba że ściągasz już przerobione to nic nie musisz robić,
    5, to już twoja decyzja, jak nie masz zamiaru grać na xboxlive to raczej warto
     
    1 osoba to lubi.
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    2 jest możliwość zrobić dualnand
     
  5. Aleksander Jelski

    Aleksander Jelski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zary, Poland
    Możesz bardziej to opisać.?
    Z góry Dzięki
     
  6. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    poczytaj sobie to http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/przerobka-dual-nand-151348/ lub http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/rgh-dual-nand-kilka-pytan-146397/
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum