1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dicember, Marzec 22, 2016.

  1. Dicember

    Dicember Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2016
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam konsole slim 4gb. Chce zrobić tak aby gry dwuplytowe działały z pendrive. Mam 2 pendrive 16 i 32 gb
    Poda ktoś linka do poradnika bo nie mogę znaleźć :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    Najprościej będzie, jak włożysz jakiś dowolny dysk 2,5 do konsoli,może być nawet 20 gb to nie istotne. Sformatuj go z poziomu konsoli,utwórz folder Content/0000000000000000 <-------- tu wrzucasz zawartość dodatkową czyli np. dlc do gier, tekstury HD ,zawartość Content z płyty z grą itp.Ustawiasz ścieżki w fsd do folderu Content , z kolei drugą płytę wrzucasz na pena do folderu powiedzmy Games i ustawiasz taką ścieżkę w fsd
     
  4. Dicember

    Dicember Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2016
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie będę kupował chce teraz wiedzieć jak to zrobić
     
  5. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    tak jest ze musisz kupic dysk ..:) może być bez obudowy..z pena nie będzie działać ani dlc ,ani tekstury HD, ani gry dwupłytowe...
     
  6. Dicember

    Dicember Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2016
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie da się inaczej ?? Mam 2 pendrive
     
  7. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow

    Gry jedno płytowe będą działać ,ale nic poza tym ...a reszta tak jak wyżej pisałem
     
  8. Dicember

    Dicember Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2016
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak podlacze dysk 3.5 do portu USB konsoli to jak wtedy
     
  9. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    taka sama sytuacja ,chodzi o to ze dysk ma być wewnętrzny a nie zewnętrzny..
     
  10. Dicember

    Dicember Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2016
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak jest 4 gb pojemności slimka
     
  11. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    do dyspozycji masz ok. 3gb, więc jakieś dlc tam wejdzie, tekstury HD może,zależy od gierki...może napisz na jakim tytule Ci zależy ??
     
  12. Dicember

    Dicember Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2016
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak kupiłem konsole na samym pendrive była gra forca motosport 4 ( ta co potrzebuje 2 płyt) i wszysko działało z poziomu pendrive a na dysku głównym było 3.9gb pojemnośći wolnej więc nic na nim nie było

    Jak mam uzuskać taki sam efekt na batmanie arkham origins lub gta V
     
  13. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    Forza 4 nie potrzebuje 2 płyt,ponieważ na 2 płycie są dodatkowe auta i chyba trasy ..i to jest jako DLC ,a gta V musi mieć pierwszą płytę na dysku w Content i ona zajmuję ponad 7 gb ,więc na pamieć wew się nie zmieści
     
  14. Dicember

    Dicember Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2016
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A podobno wystarczy przenieść tylko jeden plik z płyty i nie trzeba jej całej umieszczać na dysku
     
  15. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    płyte należy wypakować do formatu xex nie god.będzie folder Content ,który trzeba wrzucić na dysk wew. ew na pamięć o ile wystarczy miejsca..
     

Poleć forum