1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Serkus, Styczeń 10, 2012.

  1. Serkus

    Serkus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanko o RGH. Czy na dowolną konsole XboX360 Slim 4GB/250GB , z dowolną datą zakupu będzie można wgrać RGH czy są takie ograniczenia jak na LT+ ??? Acha i co muszę prosić od serwisu, który zrobi RGH by później update'ować konsolę, wgrać freestyledash'a???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    musi mieć płyte główną vanhala data max przed sierpniem 2011 . ograniczenia lt to takie że musisz grać z płytą w napędzie ,a rgh brak gry na xbox live. i po dacie 2011 sierpnień trwają już prace nad przeróbką liteona 1175 jak trafisz na hitachi nie ma szans nic z tym zrobić.jak nie wiesz jak to zrobić to prosić serwis
     
  4. Serkus

    Serkus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli konsola musi być wyprodukowana przed sierpniem 2011 roku ? Tak, bo inaczej nici z przeróbki RGH?
     
  5. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    606
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
    zasilacz musi miec 10.83A jesli ma mniej to nici z rgh
     
  6. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    mam klienta co miał zasilacz z napisem 9.8 A i konsola z 10.83A. Po zajrzeniu z boku widać HANA, więc płyta trinity ;)
     

Poleć forum