1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH2.0 dash 14719 a czas bootowania

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Masownik20, Czerwiec 27, 2012.

  1. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1520
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Witam
    Na dnaich chce oddac konsole do przerobki RGH mam dasha 14719 i duzo czytalem ze czas botowania jest dluzszy.
    Pytalem się ludzi i zdaza im sie czekac nawet do 3 minut zanim konsola wstanie..Jest to prawda? Czy tak naprawde czas bootowania zalezy od fachowca jak to ogarnie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kmes.serwis

    kmes.serwis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    112
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czas bootowania jest dłuższy niż w rgh1 ale bez przesady. Chodzi głównie o ułożenie kabli.
     
  4. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1520
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    czyli najczesciej ile powinien trwac?? Bo 3 minuty tez mi się wydają dlugo
    oczywiscie na tym Dashu
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Raz odpala 6s,12s,32s,60s losowo do 2 minut powinna sie włączyć

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1520
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    czyli puki co nie ma opcji zeby bootowalo to tak jak RGH1.0??
    Chyba ze jaksi nowy czip wyjdzie lub cos podobnego tak?
     
  7. kmes.serwis

    kmes.serwis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    112
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Spokojnie do 2 min powinna odpalić, ostatni jasper jakiego miałem odpalał przeważnie do 25 sek, najdłużej musiałem czekać 1min 20sek. Chociaż zdarzają się problemowe sztuki.
     
  8. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1520
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    czyli nie ma roznicy?
    I na dzien dzisiejszy oraz w najblizszych tygodniach nic nie polepszy zcasu oczekiwania tak jak np w RGH1.0
     
  9. koshin

    koshin Banned

    Dołączył:
    Październik 19, 2007
    Posty:
    527
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pszczyna
    Dopóki nie wyjdzie CR II to nie . Ale tak jak pisali koledzy w nie powinna włączać się dłużej niż minutę.
     
  10. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1520
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    CR II to jest ten nowy czip?
     
Wczytywanie...

Poleć forum