1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH2 Falcon cr3 lite problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jedrekxxd, Grudzień 27, 2014.

  1. jedrekxxd

    jedrekxxd Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie mam problem z Falconem dash 16202. xella uruchomiłem cpu key spisałem, ale konsola nie startuje. Mam cr 3 lite lk1 zwarte lk2 zwarte. Przełącznik na slim, kabel od silm na x. Konsola nie może wstać, zapalają się tylko 3 zielone diody i 4 w środku mruga a czasem po długim czasie zaczynają 3 czerwone mrugać. Czy to jest normalne?. Brałem przykład z tego linku: http://xboxscene.pl/rgh-2-0-boot-time/rgh-2-ustawienie-kabli-dla-falcon/. Nie wiem czy nie mam czasem walniętego tego (nie wiem czy to kondensator czy rezystor) na lk1
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Może lepiej na naszym forum poszukaj, a nie dajesz link do .... daj kable od fata przełącznik daj na fat rst daj 25 cm zwora na lk2 ok dipy 1.5.7 i kombinuj dalej skoro xell wstaje reszta do zrobienia a tym bardziej na cr3 :D dipy na drugim po kolei daj 100nf na początek.
     
  4. jedrekxxd

    jedrekxxd Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    lk1 ma być czy usunąć? Sorry za link ale był tu na forum podawany w jednym temacie jako przykład
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Odpal j runner potem images i nie zadawaj durnych pytań

    Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
     
  6. jedrekxxd

    jedrekxxd Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dlatego pytam o lk1 bo w j runnerze jest, że tylko dla coron a ludzie robią z lk1. Stąd moje pytanie.
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Jesli robisz z kwarcem z chipa to w konsoli nie lutujesz i na odwrot. Kazda konsola inna i nie ma schematu.

    Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
     
  8. jedrekxxd

    jedrekxxd Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A powiedzcie mi mam się sugerować tym, że np zapalają się 4 i jedna miga? Już kombinuje na wszystkie sposoby i nie chce ruszyć. Masakra. Jak robiłem sobie trinity to bez porównania a ten falcon kolegi to jakaś rzeźnia ;/
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Najpierw wgraj oryginał i zobacz czy wstaje bo czerwonych diod być niepowinno.
     
Wczytywanie...

Poleć forum