1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RHG na mojej konsoli a zbyt nowe oprogramowanie...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Jarszo, Grudzień 12, 2012.

  1. Jarszo

    Jarszo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam. Na początek przepraszam, że jest to kolejny temat z tej beczki, ale ponad pół roku temu leciała mi ślinka na przeróbkę RGH, ale jak się okazało mam zbyt nowe oprogramowanie (2.0.15574.0) i odpuściłem sobie wszelkie kombinacje z moim Xboxem. (mam wersje arcade z hdmi, rok produkcji 2008-07-01)

    Teraz, kiedy znów mam chęci i czas chciałem w końcu przerobić swoją konsolę, bym mógł grać w kopie "zapasowe".
    Kiedy jednak trochę poczytałem, okazało się jednak, że wychodzi na to iż dalej mam za wysokie oprogramowanie i nie mogę wcisnąć RGH.

    Więc teraz pytanie do Was - co mam począć? Zależało mi na takiej właśnie przeróbce, gdzie będę mógł podpinać dysk z grami i o nic się nie martwić, bo na XBL na razie nie gram.
    Czy zostaje tylko przeróbka napędu konsoli?

    Ogólnie rzecz biorąc jest tutaj na forum takie nasilenie przeróżnych artykułów, że po prostu nie wiem za co się chwycić, by dojść do ładu. :)



    Mam nadzieję, że zostanę obdarzony pomocną ręką, pozdrawiam. :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    Oprogramowanie jest za nowe LT 3.0 mogl bys zrobic ale jak nie grasz na live to sie nie oplaca poniewaz kolejne wydatki by byly nagrywarka i plytki poczekaj do nowego roku tak jak ja po nowym roku zapewne bedzie mozliwosc wgrania rgh na owe nowe dashe.
     
  4. Rafał Jakuć

    Rafał Jakuć Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    NiePoTwarzy sugerujesz że bedzie możliwość jtag/rgh na dashe 16197 i 16202?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: RHG na mojej konsoli a zbyt nowe oprogramowanie...

    Na slimy w święta
    Na faty w przyszłym roku

    Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28126
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    1 osoba to lubi.
  7. Jarszo

    Jarszo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Świetnie, że będzie RGH :p
    A już chciałem wgrywać aktualizację dasha, bo prawie pochłonęła mnie chęć sprawdzenia np. IE10 na X'ie. :)
     
  8. Rafał Jakuć

    Rafał Jakuć Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    czyli na xenonie z dashem 16202 bede mogl zrobic jtag-a i zczytac klucz z płyty głównej? Jak tak to chwała panom z x-team :D bo konsolke bede miał żywą :D ( nie pisać ze xenon szrot bo przeleżał x czasu w szafie kumpla i był smigany tylko 2tyg, a wyrwałem za bezcen :p )
     
Wczytywanie...

Poleć forum