1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RICOHJPN-D01-67 JAki burner max i ustawienia

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez kulkers, Czerwiec 27, 2012.

  1. kulkers

    kulkers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2010
    Posty:
    85
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    PRzepraszam ale nie mogę tego znaleźć a przewaliłem już chyba całe forum. Gdzie znaleźć burner maxa pod tą płytkę emteca i jakie dać te ustawienie opc itp. gdzie je zmieniać i to wszystko bo już się zagmatwałem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. invi017

    invi017 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Witam, czy problem został rozwiązany? Również mam z tym problem.
     
  4. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
  5. Egooo

    Egooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2008
    Posty:
    293
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wagrowiec
    Witam mam problem czy ktoś może zapodać sam soft do 124b do tych płytek najlepiej na x4 bo w temacie powyżej jest 50 stron rad ale nic konkretnego bo każdy wymyśla inne rady a ja potrzebuje tylko softu resztę już ogarnę
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Te ricohy tylko 2,4 bez opc

    Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. grzegorzk16

    grzegorzk16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja nagrywam na omegach RICOHJPN-D01-67 bez OPC i gra dziala ale przy instalacji wywala w polowie ;/
     
  8. Egooo

    Egooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2008
    Posty:
    293
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wagrowiec
    Ja tych płytach zrobiłem ponad 300 płyt więc nie mówcie że tylko x4 problem jest taki że padł mi dysk i nie mam właśnie odpowiedniego softu x4 ale wiem że działa
     
  9. kurczak80

    kurczak80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    339
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Lubawka
    Xgd3 300 plyt? Powodzenia w nagraniu ihasem x4 z weryfikacja. Xgd2 owszem.
     
  10. Egooo

    Egooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2008
    Posty:
    293
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wagrowiec
    Kolego drogi twoje obawy się bezpodstawnie bo ja wiem ile płyt wypaliłem i x4 na poziomie 84 / 86 wiec jak na takie płyty to super ale nie mam softu bo wgrałem od verb i szlak trafił dysk i nie mogę się dogadać z moją nagrywarką od kilku dni , podstawą jest od verb a potem ustawiam na 67 ale i tak słabo wypala .I nie jest to wina nagrywarki mówię od razu bo verby pali na poziomie 93 ihas 124b bez crosa
     
Wczytywanie...

Poleć forum