1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PL Rise of the Tomb Raider (2015) XBOX360-P2P

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Listopad 13, 2015.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Rise.of.the.Tomb.Raider.XBOX360-P2P
     
    jarzyna82, Nozyk i b3er7e lubią to.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jum80

    jum80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Działa to z takimi wynikami z ABGXa ??
     
  4. mw.9

    mw.9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lepsza strona Trójmiasta :)
  5. Enjoy20

    Enjoy20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    Nie widzę żadnego linku do iso itp ;/
     
  6. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    879
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    Nie zobaczysz linków do gier na forum. Forum nie wspiera piractwa


    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
    p_bladek, imvho i Macian lubią to.
  7. matszy

    matszy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie :) Mam pytanie czy dobrze rozumiem, że jeśli gra nie jest XGD3 tylko XGD2 wystarczy że nagram ją normalnie imgburn'em?? Mam LT 2.0 i jak dobrze pamiętam w przypadku XGD3 musiałem się bawić w zmianę topologii - Przy tym obrazie jest to nie potrzebne??. Wybaczcie to geek'owskie pytanie ale nie chce wywalić płytki do kosza ;) Dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam
     
  8. woytekg

    woytekg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak, nagrywasz od razu bez kombinacji.
     
Wczytywanie...

Poleć forum