1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

rise of the tomb raider- grobowce

Temat na forum 'Pomoc Pytania Problemy' rozpoczęty przez Masownik20, Luty 25, 2016.

  1. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1517
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Witam
    w kopeksie rosyjskim odblokowalem wszystkie grobowce teraz jesten an tej zielonej wyspie u tego ludu i po za grobowcem ktory byl na poczatku zaraz po walce z wilkami na wejsciu innych nie mgoe odblokowac wlasnie stoczylem walke z trojcą i wyskoczyl mi opcjonalny grobowiec oznaczony przy splywie rzeki ide tam i mi psize ze nie mam szpuli z drutem wiec nie rpzejde, inne grobowce mp ten gdzie walcze z niedzwiedziem ( niby na youtubie jest poakzane wejscie) ja pokonalem niedzwiedzia i nie mam zadnego wejscia w jaskini nie ma zadnego rpzejscia tak samo pokazuje mi grobowiec na mapie w okolicy gdzie sa dziki i tez nie ma przejscia czy one odblokuja sie z przebiegiem fabuły czy cos zle robie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. imvho

    imvho Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2016
    Posty:
    87
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1517
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    a reszta grobowców z automatu podczas fabuły sie odblokuje bo na poradniku jak byk widac ze to to wejscie a u mnie lipa
     
  5. imvho

    imvho Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2016
    Posty:
    87
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przejdziesz kolejną misję i w niej chyba będziesz miał szpulę. Ja przynajmniej tak miałem, że musiałem iść dalej i później się cofnąć by grobowiec ten zaliczyć. Chyba podobnie jest z grobowcem ze sprzętem do nurkowania.
     
  6. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1517
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    no wlasnie ten ze sprzetem do nurkowania tez niby to ten na screenie a w srodku nic zrobic nie mgoe czyli rozumiem ze musze fabułe troche przejsc
     
  7. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3278
    Polubienia:
    1878
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Tak, ta gra ma właśnie ten minus, że musisz się wracać żeby coś zrobić. Jak się nie da od razu to trzeba iść dalej :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum