1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rise of the tomb raider na rgh problem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wojtasban, Kwiecień 15, 2016.

  1. wojtasban

    wojtasban Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2016
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    witam mój xbox to falcon lt 3.0 rgh fsd 3.0 rev 775 dash 17489. wszystkie gry chodzą bardzo dobrze tylko ten nieszczęsny tomb raider. god czy xex czy nawet iso z płty i ten sam problem a mianowicie gra się uruchamia normalnie gram kampanie do momentu spotkania z gościem co chce żeby nadajniki wyłączyc potem koszmar co chwile zawiecha konsoli, jest to ok 12% singla wczytuje save i wtedy różnie może odrazu byc freez albo i po kilku minutach udało mi sie dojść do 17% i już nie mam siły tak się dzieje na różnych wstawkach pobranych i sam już przerabiałem i nic ciągle to samo. tylko z tą grą mam problem. ktoś może pomóc? jesli wina fsd to skąd pobrac tak samo dashluncha i jakie xex menu, pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3492
    Polubienia:
    1255
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Niema jakiegoś title update ?
     
  4. wojtasban

    wojtasban Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2016
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    pobierałem wstawki god all dlc tam jest tu5 chyba i dlc wyswietla i działa tzn jest komunikat podziękowanie za pobranie zawartości. , inną pobierałem i też mi wskoczyło to dlc może nie wykasowałem wszystkiego z content, teraz pobieram wstawke eng z tu2 zobaczę, może to wina twardego dysku ale dlaczego wszystkie inne gry działają
     
  5. melindar

    melindar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bydgoszcz
    A włączyłeś daną TU? Mignęła mi opcja włączenia samej aktualizacji gry. Chyba, że to tylko tak w Aurorze jest ;c
     
  6. wojtasban

    wojtasban Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2016
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    to nie wina dlc wszystko działa nie wiem już co robić nawet z płyty lt 3.0 nie działa goła bez dlc
     
Wczytywanie...

Poleć forum