1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rise of the Tomb Raider - Problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez General, Listopad 21, 2015.

  1. General

    General Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    skończyłem grę kilka dni temu. zacząłem eksplorować i niestety napotkałem problem.
    będąc w bazie badawczej (rejon obozu z mniejszym obszarem) wszedłem do budynku. w nim schodami udałem się na górę.
    niestety zejść po schodach już się nie dało, gdyż Lara wisiała tak jakby w powietrzu.
    po godzinnej próbie samobójstw, restartów nic nie mogłem zrobić.

    niestety nie ma możliwości wczytania jakiegoś wcześniejszego save'a
    edit://
    grę przeszedłem jeszcze raz i teraz zapisuję save w dwóch miejscach, tak na wszelki wypadek :)
     
    Ostatnia edycja: Listopad 29, 2015
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. madeleksis

    madeleksis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2015
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    Mam ten sam problem... Również proszę o pomoc, może jest ktoś kto wie jak to rozwiązać?
     
  4. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Podepnę się do tematu trafiłem na bug który uniemożliwia dalsza grę na tym filmiku jest to pokazane
    miał ktoś taki problem ?
     
  5. Miki1986

    Miki1986 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2015
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    http://xboxforum.pl/index.php?threa...der ma buga, który uniemożliwia przejście gry niestety jedyne wyjście na twój problem to zacząć od nowa
     
  6. Cinkassy

    Cinkassy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2016
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam rowniez szukam pomocy tak jak poprzednik mam problem ze schodami z tym ze nie przeszedlem calej fabuly doszedlem do momentu gdzie uwolnilem Joshue czy jakos tak nie chce mi sie zaczynac od nowa moze by ktos poratowal save z gry o podobnym momencie bede megaaa wdzieczny!
     
  7. woytekg

    woytekg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Trzeba ściągnąć patch, który poprawia ten błąd. Trzeba konsolę podpiąć do netu i zatwierdzić aktualizację.
     
  8. Cinkassy

    Cinkassy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2016
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety nie moge sie podpiac do neta...:( druga sprawa po aktualizacji tez bym chyba musial zaczac przygode od nowa czy nie?:p
     
  9. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    Po aktualizacjach save-y zostają.
     
  10. Cinkassy

    Cinkassy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2016
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A wiecie moze czy da sie taka aktualizacje sciagnac i zrobic np z pendriva? Cos czuje ze juz mam pograne w ta gre:(
     
  11. woytekg

    woytekg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie da się, no ale w czym problem. Podpinasz i juz.
     
  12. Cinkassy

    Cinkassy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2016
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    heh chyba musze to napisac nie da sie podpiac przerbionej konsoli... wiec ratuje mnie tylko save
    gra ktos aktualnie kto mogl by sie nim podzielic???
     
  13. woytekg

    woytekg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
  14. fitness

    fitness Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    249
    Polubienia:
    335
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żywiec
    jak masz rgh i najnowszego fsd to normalnie podpinasz się do neta i możesz bez problemu aktualizację ściągnąć ja tak robiłem na swojej konsoli :)

    Co neta w rgh ja miałem normalnie podpiętą i grałem przez xlink po sieci w gry :p
     
  15. Cinkassy

    Cinkassy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2016
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki panowie nie mialem pojecia ze tak sie da mam rgh ale nie wiem czy najnowszego fsd poczytam wiecej i sprobuje to jakos ogarnac dzieki za pomoc!
     
  16. Shanga

    Shanga Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żary
    Witam mam taki problem z trybem endurance, ze wyzwania wogule nie sa zaliczane w zwiazku z tym achivement nie zostanie odblokowany , powiedzmy za zjedzenie 5 wiewiorek ,krolikow, ptakow zabitych za pomoca ognia przed odpaleniem gry ustawiam to wyzwanie i nic nie zalicza, czy ktos ma moze identyczny problem mowa o wersji na X360.
     
Wczytywanie...

Poleć forum