1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rise of the tomb raider

Temat na forum 'Pomoc Pytania Problemy' rozpoczęty przez popino, Styczeń 5, 2016.

  1. popino

    popino Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam problem z misja dodatkowa w kompleksie radzieckim gdzie trzeba zestrzelic ptaka pocztowego,problem w tym ze na mapie pulsuje zielony okrag jednak ptaka nie ma.Mam zaliczone 99% tej lokacji i tylko ten cholerny ptak do zaliczenia....Ogladalem filmiki na YT i ptak tez powinien swiecic na zielono niestety go nie ma,wracalem kilkakrotnie do tej lokacji i zawsze to samo...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Ja to robiłem ostatnio i nie miałem problemu. Znalazłem go nad bramą przed wyjściem z tego obozowiska.
     
  4. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3285
    Polubienia:
    1880
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Ja też go miałam nad bramą, tyle co wyszłam i trafiłam na niego. Nie chcę Cię smucić, ale @Turin@Turin miał ten sam problem i jest to bug w grze. Nie każdemu ten ptak się pojawia. W najgorszym przypadku spróbuj przeinstalować grę, może Ci to coś pomoże.
     
  5. popino

    popino Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jakies inne rozwiazanie,tylko nie piszcie ze zaczac gre od nowa
     
  6. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3285
    Polubienia:
    1880
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    A przeinstalowałeś grę? Nie wiem czy ten bug naprawili ;) Także nawet nie wiadomo czy przechodzenie od nowa by coś dało ;p
     
  7. DARIUSZ33

    DARIUSZ33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2016
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam
    Mam tylko jedno pytanie odnośnie tej gry .Czy wieszanie się tej gry lub chwilowe spowalnianie działania tej gry może być spowodowane błędnie zainstalowana aktualizacja gry lub zbyt długim czasem grania w ta grę ?
    pozdrawiam
     
  8. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    921
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    nie bardzo, chyba że ci dysk siada
     
  9. DARIUSZ33

    DARIUSZ33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2016
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    ale takie rzeczy dzieja mi sie tylko przy tej grze
    raz było tak jak nie mialem zainstalowanej aktualizacji , wtedy gra mi sie zawiesiila w jednym miejscu
    a wczoraj gra troche spowalniała ale grałem jakies 2 godziny z tego co pamietam
    konsola jest nowa mam ja od miesiaca xbox 360 e
     
  10. DARIUSZ33

    DARIUSZ33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2016
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    dudi2000
    pisza o padajacym dysku miales na mysli naped optyczny czy dysk twardy ?
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To są tylko przypuszczenia, nie da sie tego zdiagnozować. Dysk twardy możesz ewentualnie wrzucić na testy do pc. Rownie dobrze możesz miec problem z prockiem lub pamięcią ram.

    Wysłane z mojego Honor 7.
     
  12. DARIUSZ33

    DARIUSZ33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2016
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    A takie rzeczy dzieją mi sie tylko przy tej grze .Przy innych grach typu Battlield 4 , dead space 3 czy final fantazy 13 nigdy nie mialy miejsca nigdy nie miałem zwiechy zadnej ani spowolnienia animacji gry . A czy gra sama ma jakies błedy to moze sie tak dziac ze gra sie zwiesza , nie reaguje na kontroler itp? Pytam bo jestem poczatkujacym uzytkownikiem xbox
     
Wczytywanie...

Poleć forum