1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rise_of_Nightmare_BŁĄD

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez mauly, Wrzesień 23, 2013.

  1. mauly

    mauly Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, szukałem obrazów gry Rise_of_Nightmares znalazłem 2-Rise_of_Nightmares_READNFO_XGD3_0800_USA_RF-XBOX360-RRoD {BOOBSMAN} oraz inny chyba na lt2.0. Gra się nagrała poprawnie na ihas-b ,dvd-Platinum. W menu ikona gry była oraz zainstalowała się na dysku lecz wyskakiwał błąd w obu przypadkach-"brak obsługiwanego dysku" lub obrazu . W czym może być problem? obraz ? jak tak to gdzie mogę znaleźć jakiś działający- korzystam z dobrodziejstw torrenta. 1 raz mam taki przypadek.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    obraz przepuściłeś przez abgx? robiłeś weryfikacje ? może laser pada ?
     
  4. mauly

    mauly Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    przepuszczałem i wyskakuje czerwony napis "the first 12 sectors topology data are blank!, Normalnie bym szukał innych obrazów ale ciężko co innego znaleźć w sieci. Sprawy techniczne wszystko jak najlepiej. lasery ihas itp.

    Abgx niestety nie naprawia obrazu, cały jest informacja na czerwono"the first 12 sec...."
     
  5. mauly

    mauly Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak masz lt 3.0 to ustaw sobie w abgx 360 ustawienia autofix level 3 i nagraj. I powino śmigać, komunikat ci pisze ,że nie ma topology dogranej do lt 3.0
     

Poleć forum