1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Risen.2.Dark.Waters.XBOX360-SWAG

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez opeael2, Lipiec 13, 2012.

  1. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Risen.2.Dark.Waters.XBOX360-SWAG

    [​IMG]

    REGiON: RF
    JĘZYK: ENG | PL [napisy + dubb]
    XGD3: NIE
    UPDATE: TAK [14719]


    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Cisek007

    Cisek007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radom
    Jak gra prezentuje się na xpudle?? Jeśli jest słaba jak jedynka to sobie na razie odpuszczę ściąganie bo mam jeszcze kilka nie skończonych gier
     
  4. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Sprawdzałeś czy jest polski dubbing i napisy czy sugerowałeś się abgx'em?
     
  5. marzzz73

    marzzz73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jest dubbing i napisy . Sprawdzone , żeby nie było :)
     
  6. sephiforever

    sephiforever Banned

    Dołączył:
    Marzec 24, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jest dubbing bo gram juz 2 dzien wszystko jest si gierka ********* gothic mi sie znowu przypomina
     
  7. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Gra wygląda fatalnie :( .Jakbym się cofnął do poprzedniej epoki.Gdyby nie to, to grałbym z przyjemnością,bo historia jest spoko.
     
  8. MarioOL

    MarioOL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    283
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    OJ nie przesadzajmy , grafika może nie jest specjalnie jakas świetna, ale daje rade momentami jest nawet ładnie (niestety ale tak otwarty świat z super grafą to juz nie na tą konsole :p ) , poza tym ta firma chyba nigdy nie robiła gier dla grafiki tylko dla zawartości ,a ta jest świetna ;)
     
  9. marcin91jaw

    marcin91jaw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    pójdzie bo jest xgd2.
     
    1 osoba to lubi.
  11. marcin91jaw

    marcin91jaw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli nie trzeba zmieniać topologii tylko nagrywac od razu?
     
  12. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    wymaga dasha v2.0.14719.0, jak masz niższy 14xxxxx gry na lt 2.0 przestaną działać gry xgd3, bez zmiany TU. Jak masz już 14xx to nagrać odrazu możesz.
     
  13. Vowas

    Vowas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam LT 3.0 i dash 13599, będę potrzebował jakiejś aktualizacji żeby uruchomić tą grę, czy wystarczy spatchować na XDG3 i będzie działać?
     
  14. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    ta gra jest przed premiera wiec czy to znaczy ze jak sie polacze z livem to odrazu ban???
     
  15. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
  16. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    a gdy polacze sie np. tydzien po premierze to tez mnie wykryja ze gralem przed premiera i ban?
     
  17. Resoort

    Resoort Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    y..chyba nie, jeżeli ogarnąłeś tutorial http://xboxforum.pl/artykuly-31/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/ to będziesz wiedział jak.
     

Poleć forum