1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

risen 2 problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez hotripper, Wrzesień 12, 2012.

  1. hotripper

    hotripper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie: Risen 2 woła o przetarcie płyty szmatką. Nagrane na verbatim w imgburn, ihas. Dash w x360 to 14719, napęd przerobione hitachi. Iso wcześniej przepuszczone w abgx. Czemu konsola nie trawi tej gry?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Eric.

    Eric. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Wiem ze glupie, ale mi pomoglo z crysisem 2 jak tez tak mialem. Wyjmuj i wkladaj plyte az zadziala. Jak wspomino mi pomoglo

    Zatapalkowane z Neo V
     
  4. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Może być, że płyta zbyt szybko nagrana, wypal z prędkością 2.4
    Zgrać grę na dysk idzie?
     
  5. hotripper

    hotripper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gra wypalona zalecana dla mk 003 4x, chyba ze się pomylilem. Tak samo wypaliłem darksiders II i śmiga aż miło, dodając że to pozycja xgd3 a nie xgd2. Zgłupiałem od tego po prostu
     
  6. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    No to mówię nagraj wolniej 2.4
     
  7. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Ja nagrałem na MKM-003 z prędkością 4x około 15 gier i nie było problemu. OPC włączyłeś? Jakie LT?
     
  8. hotripper

    hotripper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    opc włączone, lt ostanie dla hitachi to 2.0, chodzą prawie wszystkie nowe gry po paleniu ihas. Sleeping Dogs, Darksiders II no śmiga. Wcześniej tylko był problem z Battlefield nowym, który się zawieszał.
     
Wczytywanie...

Poleć forum