1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rj-45

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez TheDarkKnight, Styczeń 20, 2011.

  1. TheDarkKnight

    TheDarkKnight Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    160
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wielkopolska
    Witam
    Miał ktoś z was do czynienia z kablem RJ-45, tyle nie zwykłej długości, ale np. 25 metrów? Ja jeśli chce pograć na Live'ie u siebie to pewnie by mi się taki przydał, a orientuje się czy są jakieś problemy z tym (np. opóźnienia czy coś...). Będę wdzięczny za odpowiedzi :)
    Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dreamer86

    dreamer86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Galewice
    Do 90-100 m możesz mieć spokojnie. Przy 25m nie będzie żadnych opóźnień.
     
  4. Ogór

    Ogór Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    383
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja mam kabel chyba z 10 metrów i normalnie chodzi,a po co ci 25 metrów kabla?
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    U mnie z salonu do routera po lini prostej jest mniej więcej 12m, ale żeby ułożyć kabel elegancko przy ścianie musiałem wziąć 20m i nie ma problemów
     
  6. TheDarkKnight

    TheDarkKnight Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    160
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wielkopolska
    Dzięki za odpowiedzi, czyli opóźnień i żadnych innych komplikacji nie powinno być :)
    Ogór TV + Xbox 360 mam w innym pokoju, kompa + net mam w innym pokoju... to jakbym w przyszłości miał podłączyć Xbox'a do neta? Musze mieć taki długi kabel RJ45 żeby połączyć konsole z routerem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum