1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Robienie filmików

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Skuska, Luty 25, 2009.

  1. Skuska

    Skuska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Toruń
    Chciałbym się dowiedzieć, jak uzyskać obraz z gier na Xbox 360 podłączonego do komputera na monitorze. W karcie graficznej mam wejście VIVO, mam również przejściówkę, która z jednej strony ma wejście VIVO, a z drugiej strony 3 wejścia composite(takie okrągłe, które pasują do kabla dołączonego do Xboxa). Chciałbym porobić parę filmików z gier. Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    W czym mamy Tobie pomoc? Podlacz i tyle.
     
  4. Skuska

    Skuska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Toruń
    No i obraz się nie wyświetla. W ustawieniach monitora nic nie idzie, a w ustawieniach karty graficznej też nic nie ma.
     
  5. Skuska

    Skuska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Toruń
    Dalej nie wiem jak to zrobić. Mam program DScaler, ale nie wiem jak go ustawić, oraz nie wiem czy to jest dobry program.
     
  6. Zwierzu

    Zwierzu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy jest jakas karta telewizyjna która by miała jakies wejscie cyfrowe HDMI albo inne ale żeby szło podłączyc do laptopa bo mój stacjonarny jest za słaby i przy nagrywaniu filmików ze starego Playstation 2 było wielkie opóznienie przy nagrywaniu
     
  7. borciuh

    borciuh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pabianice
    nie podłączysz w taki sposób X pod monitor, karta wydziela obraz do moniora z kompa a nie podaje z innych urządzeń.
     
Wczytywanie...

Poleć forum