1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Robienie obrazu gry na xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sebaaaaa310, Kwiecień 4, 2010.

  1. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Witam. Tu jest wszystko opisane jak zrobić ten obraz i nagrać go na płytkę http://xboxforum.pl/iso-f31/kopiowanie-wypalonego-obrazu-iso-za-pomoca-imgburn-6565.html sprawdzał ktoś czy tak można robić obraz i będzie wszystko ok proszę o jak najszybszą odpowiedź bo chciałem zrobić kilka obrazów...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. matheok

    matheok Banned

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jesli chodzi o przegrywanie kopi gry to jest to sprawdzone. Jeśli postępujesz zgodnie, to co miałoby być źle?
     
  4. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    bo czytałem że trzeba mieć specjalny napęd do robienia obrazu gier na xboxa
     
  5. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Normalny wystarczy, IMG Burnem zgrywasz na dysk
     
  6. zary

    zary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    no to źle czytałeś zwykły napęd DVD
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    specjalny naped (kreon drive) jest potrzebny przy robieniu kopii oryginalnych gier.
     
Wczytywanie...

Poleć forum