1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Robienie RGH - prośba o tutorial

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szy_mat, Listopad 3, 2012.

  1. szy_mat

    szy_mat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Szukam tutoriala, jak zrobić RGH. Czy ktoś może pomóc?

    P.S. PROSZĘ NIE PISAĆ, ŻE "ODDAJ LEPIEJ DO SERWISU", BO ZNAM SIĘ NA ELEKTRONICE I NIE BĘDĘ MIAŁ PROBLEMU Z PRZYLUTOWANIEM CZEGOŚ.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Robienie RGH - prośba o tutorial

    Nie ma na xboxforum, znajdziesz na logic-sunrise lub xboxscene

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. szy_mat

    szy_mat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Robienie RGH - prośba o tutorial

    A mógłbym prosić linka?

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  6. szy_mat

    szy_mat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Robienie RGH - prośba o tutorial

    Dzięki! Ten z chomika okazał się idealny.

    Jeszcze mam jedno pytanie - czy gfy zrobię RGH muszę też mieć iXtreme, czy nie?


    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  7. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Nie. Gry kopiujesz na HDD i tyle. Nie potrzeba płytki w napędzie. Widocznie mało jeszcze poczytałeś na ten temat.
     
  8. szy_mat

    szy_mat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Robienie RGH - prośba o tutorial

    WIEM. Ale gdy bym chciał odpalić kopie płyty - to muszę mieć iXtreme czy nie?

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  10. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Obraz płytki zrzucisz na kompie jako ISO np. CloneCD , przerobisz do GOD or XEX i przerzucisz na HDD konsoli. LT niepotrzebne.
     
  11. szy_mat

    szy_mat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Robienie RGH - prośba o tutorial

    Ale gdy będę miał mało miejsca na dysku i będę chciał odpalić backup PROSTO Z PŁYTY, wtedy potrzebuję LT?

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  12. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Wiadomo.
     
  13. elvistm

    elvistm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. fluid

    fluid Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wawa/Lodz
    nie potrzebujesz bo po zamontowaniu chipa naped jest w stanie czytac wszytko bez wzgledu na region (pal, ntsc czy nawet ntsc-j) czy rodzaj gry (xgd2, xgd3)
    jednym slowem co wlozysz to odpali (byle bylo tylko poprawnie nagrane)
     
  15. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    To bardzo ciekawe co napisałeś, że jak zrobisz RGH to od razu napęd wszystkie płyty czyta.... Jeśli u ciebie tak jest to zgłoś się do chłopaków z TX to trochę hajsu może dostaniesz bo chyba pierwszym takim użytkownikiem na świecie jesteś....
     
    1 osoba to lubi.
  16. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Jak już masz RGH to podpinasz/kupujesz dysk HDD nawet 1TB. Miejsca raczej powinno starczyć :D
    BTW nie wiem jak Ty chcesz robić RGH jak podstawowych rzeczy nie wiesz:p
     
Wczytywanie...

Poleć forum