1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rock Band custom songs problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez roxes, Listopad 29, 2011.

  1. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Witam wszystkich znalazłem na necie tutorial jak dodawać kawałki robione przez ludzi Tutorial: Rock Band 3 Customs for Xbox 360 (Un-modded) - YouTube zdarłem wszystkie pliki i programy podane w odnośniku zamiast modio użyłem USBXTAFGUI wchodząc na dysk wszystko jest nazwa piosenki i logo gry rock band 3 uruchamiam grę dochodzi do głównego menu u góry pojawia się komunikat wyszukuje dodatkowe piosenki i po paru sekundach znajduje kawałek z tutoriala na liście piosenek jednak go nie ma pod koniec filmika 9:39 goscu pokazuje że u niego działa jak by ktoś wiedział w czym problem to proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krzyzac

    Krzyzac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Najnowszy TU miał blokować custom songs
     
  4. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Gościowi na filmiku jakoś działa u mnie też się aktualizuje lista tylko z jakiegoś powodu już się na niej nie pojawia.
     
  5. Krzyzac

    Krzyzac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wyczyść cache i wgraj jakieś starsze TU bez podlaczania do LIVE. Jesli masz najnowsze title update to nie masz szans, zeby ci to poszlo.
     
  6. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Nigdy nie grałem na live w rock band więc ani razu nie zaktualizowałem a cache jak mam wyczyści ?
     
  7. Krzyzac

    Krzyzac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli nigdy nie grałeś na Live to możliwe, że po prostu brakuje ci TU. Spróbuj z TU2 lub TU3.
    Na pewno ściągasz odpowiednie utwory i umieszczasz je w odpowiednim miejscu?
     
  8. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Bardzo możliwe ze coś źle robię pościągałem parę gotowych custom kawałków działają tylko te które sam próbuje poskładać nie chcą odpalić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum