1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rock Band pytania...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Adamor, Grudzień 25, 2009.

  1. Adamor

    Adamor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam.
    Mam kilka pytań odnośnie Rock Band'a:
    1.W jakim Wave jest "The Beatles:Rock Band"?
    2.Czemu gdy grałem w demo GH Arostmish z płytki to w perkusji nie działał bass(czyli ta kreska).To znaczy czasem działa a czasem nie.
    3.Czy macie jakieś działające linki do Rock Band'a 1?
    Proszę o odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    1)W4
    2)GH aerosmith nie dziala z perkusja,wiec grales na perce ale w grze to byla gitara,temu stopka byla nie obslugiwana
    3)Juz tylko na torrentach siedzi z mala iloscia seedow
     
  4. pchel

    pchel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Adamor

    Adamor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    A mam jeszcze jedno pytanie:
    Czy gitara z Rock Band'a 1 jest komatybilna z The Beatles Rock Band?
     
  6. daniels22222

    daniels22222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powinna być bo jest wykrywana jako kontroler usb
     
  7. Adamor

    Adamor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam.To znowu ja. Mam kolejny problem.
    Sciągnołem "The Beatls Rock Band" od Uruk'a. Gdy uruchamiam grę pojawiają mi się loga "ea" i inne.Ale gdy się wszystkie pojawią włącza się czarny ekran i kicha.
    Raz udało mi się uruchomić i wszystko gra, ale gdy włącze jeszcze raz znowu czarny ekran.
    Pomocy!!!!!!!!!!!
     
  8. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    spróbuj zgrać na twardy i jescze raz sprawdz
     
  9. Adamor

    Adamor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Nie mam dysku.Ale uruchamia się gdy trzymam "X" na padzie.
     
  10. anima

    anima Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tarnowitz
    działa
     
  11. Stan

    Stan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    150
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    z którą częścią rock banda będą działać rock band track packi jak np ac/dc ? chodzi mi czy rock band, czy rock band 2 ?
     
  12. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Rock band 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum